2017-05-19 11:21:56
Φωτογραφία για Νέο δωράκι Τσίπρα στους τοκογλύφους.
Τα πάντα στις Τράπεζες δίνει ο Τσίπρας προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία ενώ ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει γιατί βλέπει ότι ο Τσίπρας θα κάνει τα πάντα και η δική του δουλειά θα γίνει ευκολότερη. 

Το νέο δωράκι στα συμφέροντα είναι η υποχρεωτική μέσω τραπεζικού λογαριασμού πληρωμή των αποδοχών των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα.

Αυτό προβλέπει υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης με τίτλο: «Καθιέρωση της υποχρεωτικής καταβολής από τους εργοδότες των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Αναλυτικά:

Άρθρο 1

Καταβολή αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Καθιερώνεται εφεξής η υποχρεωτική καταβολή από τους εργοδότες των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών. Η καταβολή των αποδοχών στους λογαριασμούς των δικαιούχων μισθωτών γίνεται με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής ή παρόχων υπηρεσιών πληρωμών.


Άρθρο 2

Κυρώσεις

Στον εργοδότη που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου 1 επιβάλλονται κυρώσεις από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, σύμφωνα με τα άρθρα 23 και 24 του ν. 3996/2011 (Α΄ 170).

Ως ημερομηνία έναρξης ισχύος ορίζεται η 1.6.2017.

Ενώ αυτά ψηφίζονται ο Τσίπρας επανέλαβε στη βουλή το γνωστό μύθευμα περί ανταποδοτικών μέτρων θυμίζοντας σε όλους τον Λένιν που έλεγε ότι ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα στο τέλος γίνεται αλήθεια. 
neinnewsgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ