2017-05-22 09:03:05
Φωτογραφία για Νέα προκήρυξη για 348 ΟΒΑ
► ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ.

► Με αθλητικές δοκιμασίες η τελική επιλογή των Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης.

Προκήρυξη για επανακατάταξη 348 οπλιτών στον Στρατό Ξηράς και στις Ειδικές Δυνάμεις, εξέ­δωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται έως τις 20 Ιουνίου. Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους με συγκε­κριμένες τεχνικές ειδικότητες. Οι υποψήφιοι για θέ­σεις Ειδικών Δυνάμεων πρέπει να υποβληθούν σε αθλητικές δοκιμασίες. Οι προϋποθέσεις συμμετο­χής, σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι:

• Για τους εφέδρους να μην έχουν παρέλθει τρία έτη από την ημερομηνία οριστικής απόλυσης τους από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

• Να μην έχουν συμπληρώσει το 28ο έτος της ηλι­κίας τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας (δηλ. γεννημένοι από 1/1.1990 και μεταγενέστερα).

• Να έχουν σωματική ικανότητα κατηγορίας πρώ­της (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανό­τητας των στρατευσίμων.


• Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον ενός μέτρου και εξήντα εκατοστών (1,60μ.).

Ο φάκελος δικαιολογητικών περιλαμβάνει: αίτη­ση - υπεύθυνη δήλωση και φωτοαντίγραφο του στρατιωτικού ή αστυνομικού δελτίου ταυτότητάς τους.

Για τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις, επιπλέον απαιτούνται βεβαίωση της Μονάδας, από την οποία να προκύπτει ότι δεν έχει κινηθεί διαδικα­σία έκπτωσης ή υποβιβασμού τους, και αιτιολογημέ­νη πρόταση καταλληλότητας του διοικητή της Μο­νάδας.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-20/05/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δημοσιεύθηκαν δύο (2) νέες προκηρύξεις για κατάταξη ΟΒΑ στον Σ.Ξ.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ