2017-05-23 16:28:50
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα οι μεταθέσεις των στελεχών
Στο γραφείο του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα βρίσκονται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, οι φάκελοι των μεταθέσεων των στελεχών και εντός μιας εβδομάδας το αργότερο θα έχουν επιστρέψει στα επιτελεία για κοινοποίηση. 

Όπως είχαμε γράψει  στο kranosgr, μετά την ολοκλήρωση των συμβουλίων μεταθέσεων, οι καταστάσεις στάλθηκαν για υπογραφές ανάλογα με την κατηγορία στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, στον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα, στο ΓΕΕΘΑ και στους Αρχηγούς των Επιτελείων. 

Πριν λίγο συνεργάτες του ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα σε συνομιλία με το kranosgr μας επιβεβαίωσαν, ότι οι περισσότεροι φάκελοι των μεταθέσεων βρίσκονται στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού και το αργότερο μέσα σε μια εβδομάδα θα έχουν επιστρέψει όλοι στα επιτελεία. 

Ο χρόνος λοιπόν, κυλάει πλέον αντίστροφα για την ανακοίνωση των μεταθέσεων, η οποία θα γίνει από μέρα σε μέρα. Μάλιστα στο ΓΕΣ είναι έτοιμοι και όπως αναφέρουν στελέχη του επιτελείου στο kranosgr, με το που θα επιστρέφει ένας φάκελος από το Υπουργείο θα γίνεται αμέσως κοινοποίηση στις μονάδες.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ