2017-05-24 16:29:31
Φωτογραφία για Μάντσεστερ - Συγκλονίζει ο γιατρός: Ο μακελάρης τους λιάνισε - Τα σώματα τους ήταν γεμάτα τρύπες
Κανείς δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει τις τραγικές στιγμές που βιώνουν όλοι το Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας Πρόκειται για μία από τις πιο φρικιαστικές επιθέσεις των τελευταίων ετών. Έντεκα από τα 22 θύματα έχουν αναγνωρίστει. Ανάμεσα στους νεκρούς και η 8χρονη Σάφι Ρόουζ Ρούσσος, η οποία είχε πάει στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε με την μητέρα και την αδελφή της.

Click4more: Μάντστεστερ: Τα πρόσωπα της τραγωδίας – Αναγνωρίστηκαν 11 από τα θύματα [pics]

Η μικρούλα έχασε τη ζωή της, ενώ η μητέρα και η αδελφή της τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται. Ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος είναι ο γιατρός της μητέρας της Σάφι, μίλησε στο newsit.gr και αποκάλυψε ότι η μητέρα δεν ξέρει πως έχει χάσει το παιδί της.

"Είναι διασωληνωμένη αλλά έχει τραύματα τα οποία χρειάζονται περαιτέρω αντιμετώπιση. Η ασθενής φέρει πολαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα. Δεν γνωρίζει πως η κόρη της δεν είναι στη ζωή", ανέφερε και πρόσθεσε: "Δεν κινδυνεύει αλλά προς το παρόν δεν επικοινωνεί δεν έχει επαφή με το περιβάλλον".

Τόνισε ακόμη πως έχει τρύπες στο σώμα της από την έκρηξη, όπως και όλοι οι τραυματίες που ήλθαν στο νοσοκομείο μετά από την τρομοκρατική επίθεση. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για μία απίστευτη οργάνωση μετά το χτύπημα που αφορά όλες τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες η αδερφή της μικρής Σάφι βρίσκεται σε άλλο νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ