2017-05-25 20:04:22
Φωτογραφία για Πως να καταγράψετε δωρεάν από την IP κάμερα σας τα video  χωρίς να έχετε καταγαφικο σε ένα σύννεφο
Πολλοί από εσάς έχετε στο σπίτι η την δουλειά σας μια κάμερα IP την οποία θα αγοράσατε χωρίς να διαθέτετε κάποιο καταγραφικό μηχάνημα (DVR).

Έτσι μπορείτε μόνο βλέπετε από το iphone η από κάποιο υπολογιστή και για να καταγράψετε θα πρέπει να έχετε ανοίξει κάποια εφαρμογή που όμως γεμίζει άσκοπα τις περισσότερες φορές το iphone η τον υπολογιστή σας με άχρηστα video.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να καταγράφετε video σε κάποιο σύννεφο μόνο όταν υπάρχει λόγος (κινήθηκε κάτι) τότε σας έχω μια πολύ καλή λύση που χρησιμοποιώ εγώ.

Πρόκειται για την εφαρμογή "ivideon" όπου μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν για ios και android συσκευές.

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα δωρεάν λογαριασμό και προσθέτοντας την διεύθυνση της κάμερας η εφαρμογή ξεκινά να καταγράφει και να αποθηκεύει τα video στο σύννεφο όπου μπορείτε να δείτε σε ένα browser η από την εφαρμογή σε κάποια ios συσκευή η και στον υπολογιστή σας.


Αν ανιχνεύσει κίνηση θα σας ενημερώσει άμεσα με ειδοποίηση αρκεί να έχετε internet εκείνη τη στιγμή και μπορείτε να επιλέξετε τον χρόνο που θα καταγράφει και μετά θα σβήνει τα παλιά για να γράψει καινούργια.

Όλα αυτά είναι δωρεάν για δυο μόνο κάμερες και μέχρι 24 ώρες εγγραφής αλλά αν θέλετε περισσότερες ευκολίες μπορείτε να επιλέξετε το business πακέτο που έχει χρέωση από 4 δολάρια το μήνα και ανεβαίνει ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Την εφαρμογή "ivideon" θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ για μια ios συσκευή και για τον υπολογιστή σας στο σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ