2017-05-25 20:05:38
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ Ο Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Στον Ευαγγελισμό μετέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών συνοδών του.

Επίσης με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών. Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του, τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Την καταδίκη του για την επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξέφρασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για άνανδρη τρομοκρατική επίθεση. «Καταδικάζω, με οργή, την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου. Εύχομαι στον ίδιο και σε όλους τους τραυματίες ταχεία και πλήρη ανάρρωση», ανέφερε σε δήλωσή του. Κάλεσε, ταυτόχρονα, την Κυβέρνηση και τις Αρχές Ασφαλείας «να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να συλληφθούν οι αδίστακτοι τρομοκράτες». «Είναι εχθροί της πατρίδας μας και της Δημοκρατίας», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ