2017-05-28 22:30:20
Φωτογραφία για Διαίρει και βασίλευε
Ένα από τα βασικότερα σχέδια των παγκόσμιων αφεντικών ήταν, είναι και θα είναι ο διαχωρισμός των ανθρώπων με βάση τα πολιτικά πιστεύω και τις ιδεολογίες.

Η γέννεση πάσης φύσεως ιδεολογιών ήταν αποτέλεσμα ενός σκοτεινού σχεδίου με βάση το οποίο οι άνθρωποι έπρεπε να μάχονται ο ένας τον άλλον για τις Ιδέες, ξεχνώντας τη δύναμη που προσφέρει το ρητό ''η ισχύς εν τη ενώσει''.

Η τεχνική αυτή ξεκίνησε, επισήμως, από τους Ρωμαίους στα μέσα του 2 ου αιώνα π.Χ. . Οι Ρωμαίοι έπρεπε να βρουν έναν τρόπο για να αντιμετωπίσουν το γένος των Ελλήνων, την περίοδο που ο ελληνικός χώρος έγινε τμήμα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Έτσι, αποφάσισαν να χωρίσουν τους Έλληνες μεταξύ τους ώστε να μην είναι σε θέση να αντισταθούν μαζικά κατά του δυνάστη. Το ελληνικό γένος σε πολλές μάχες του κατά το παρελθόν έδειξε ότι αν και αριθμητικά ήταν αδύναμο, όταν συσπειρωνόταν γινόταν ένα ηφαίστειο που σκορπούσε τρόμο σε κάθε αντίπαλο. Τόσο εναντίον των Περσών, όσο και κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έγινε πασιφανές ότι η ένωση του έθνους μπορεί να κάνει θαύματα.


Συνέχεια αυτών των πρακτικών διαχωρισμού των ανθρώπων αποτελεί η δημιουργία αμέτρητων ιδεολογιών τους τελευταίους πέντε αιώνες. Οι άνθρωποι άρχισαν σιγά-σιγά να ξεχνούν, ότι κοινός σκοπός τους αποτελεί η συμβίωση με απώτερο στόχο την ευδαιμονία της σωτηρίας, καταφεύγοντας στην διεκδίκηση δικαιωμάτων με βάση τις Ιδέες της εποχής. Οι πρωτεργάτες της Νέας Τάξης, γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να τους χαλάσουν τα σχέδια, σκόρπισαν στους επτά ουρανούς πάσης φύσεως ιδεολογίες, ώστε να δηλητηριάσουν το σύνολο των ανθρώπων. Αποτέλεσμα αυτών των πρακτικών είναι η δημιουργία ανθρώπων-ρομπότ, στους οποίους μόνιμο μέλημα είναι η ικανοποίηση της τσέπης, έχοντας ξεχάσει πλέον την αξία της συσπείρωσης ενός έθνους.

Βλέπουμε παντού γύρω μας τη διχόνοια και τον διαχωρισμό. Μας έχουν αναγκάσει να ζούμε σε δίπολα και να ανταγωνιζόμαστε τον διπλανό μας χωρίς λόγο. Άλλος είναι πράσινος, άλλος είναι μπλε. Άλλος είναι Δεξιός, άλλος είναι αριστερός. Άλλος είναι Ολυμπιακός, άλλος είναι Παναθηναϊκός. Άλλος είναι με αυτούς και άλλος με τους άλλους. Όλοι είναι με όλους και κανείς με κανέναν. Σε τέτοια φάση μας έχουν οδηγήσει. Δεν αφήνουν τον κόσμο να καταλάβει τη σπουδαιότητα της Ένωσης.

Μην ταυτίζεστε με καμία ιδεολογία. Όλες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα που στοχεύουν στη διάκριση και τη διχόνοια. Οι ιδεολογίες αποτελούν ένα ήσυχο όπλο, το οποίο εκτελεί τις ανθρώπινες κοινωνίες αιώνες τώρα. Το ζητούμενο είναι να καταλάβουν όλοι οι άνθρωποι παγκοσμίως, ότι όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τις δυνάμεις του κακού. Θέλουν την καταστροφή μας, δεν θα τους περάσει. Θα μας βρουν μπροστά τους. Γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται, παρά την ύπαρξη κοιμισμένων μαζών. Ο αγώνας είναι μακρύς και ο διαιτητής δεν θα σφυρίξει τη λήξη αν δεν πέσει και ο τελευταίος σπόρος του κακού.

Γιώργος Κωστόπουλος
prisonplanet.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ