2017-05-29 13:47:33
Φωτογραφία για Ξεκίνησε να υπογράφει τις μεταθέσεις από το σπίτι του ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσας. Τέλος στην αγωνία των στελεχών μέσα στην εβδομάδα
Ξεκίνησε η υπογραφή των μεταθέσεων από τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα.

Αν και παραμένει στο σπίτι του για ανάρρωση  όπως του σύστησαν οι θεράποντες ιατροί, ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτριος Βίτσας θέλησε να δώσει τέλος στην αγωνία των στελεχών και των οικογενειών τους οι οποίοι αναμένουν από μέρα σε μέρα την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο Αναπληρωτής Υπουργός ζήτησε από τους συνεργάτες του και του πήγαν στο σπίτι όπου αναρρώνει, τους φακέλους με τις μεταθέσεις των στελεχών μέχρι το βαθμό του Λοχαγού τους οποίους και ξεκίνησε να υπογράφει. Μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι αύριο οι φάκελοι με τις μεταθέσεις θα επιστρέψουν στα επιτελεία έτσι ώστε έως το τέλος της εβδομάδος ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία με την κοινοποίηση των καταστάσεων μέσω του συστήματος ΠΥΡΣΕΙΑ στις μονάδες. 

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς η ανακοίνωση μεταθέσεων ανωτέρων που είχαν υπογραφεί από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ