2017-05-31 19:04:14
Φωτογραφία για Τσιγάρο τέρμα για τον ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσα!
Στα Υπουργικά του καθήκοντα επέστρεψε και τυπικά σήμερα το πρωί ο ΑΝΥΕΘΑ Δημ. Βίτσας, μετά τη σοβαρή αλλά ευτυχώς σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.

Ο κος Βίτσας, ο οποίος αντιμετώπισε καρδιακό πρόβλημα, το οποίο ξεπέρασε επιτυχώς χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ιατρών στο ΝΝΑ, αποφάσισε να κόψει το  τσιγάρο. 

Μη μπορώντας να κάνει και διαφορετικά αφού οι εντολές των θεραπόντων ιατρών ήταν συγκεκριμένες, ο κος Βίτσας έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να απομακρύνουν τα τασάκια από το γραφείο του καθώς και οτιδήποτε του θυμίζει το κάπνισμα.

Το ξέρουμε από ιδία εμπειρία ότι το πρώτο διάστημα θα είναι δύσκολο, όμως τα οφέλη θα είναι πολλά. 

Θα συστήσουμε στον κύριο Υπουργό, όπως διαβάσει τα συμπεράσματα ημερίδας για το τσιγάρο με θέμα ''Δεν καπνίζω...επιλέγω τη ΖΩΗ!!!'' που πραγματοποιείται αυτή την ώρα Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων  και θα του θυμίσουμε την κουβέντα μας παρουσία ιατρών, που είχαμε το βράδυ της έναρξης του Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης για το τσιγάρο, όταν βγήκε στη βεράντα για να καπνίσει παρουσιάζοντας του φωτογραφικά παρακάτω και τα πειστήρια του ''εγκλήματος''.

Σιδερένιος κ. Υπουργέ!!!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ