2017-06-04 13:26:50
Φωτογραφία για Λονδίνο: Καρέ - καρέ τα οκτώ δραματικά λεπτά της νέας σφαγής
Σάββατο, 03.06.2017 και η ώρα είναι 22:00 το βράδυ (σ.σ. ώρα Αγγλίας). Η Γέφυρα του Λονδίνου είναι γεμάτη από αυτοκίνητα, όπως γεμάτη από κόσμο είναι και η γειτονική περιοχή Μπόροου Μάρκετ Εκεί όπου υπάρχουν αμέτρητα νυχτερινά μαγαζιά, τα οποία ήταν φυσικά γεμάτα κόσμο που διασκέδαζε, αφού ήταν Σάββατο βράδυ και ο καιρός ήταν καλός.

Σε αυτά τα δύο σημεία έμελλε να γραφτεί το νέο επεισόδιο -στα ήδη πολλά- τρομοκρατίας στην βρετανική πρωτεύουσα. Μια διπλή "τρομοκρατική επίθεση", όπως χαρακτηρίστηκε από την βρετανική αστυνομία, η οποία ήταν η τρίτη σε διάστημα μόλις τριών μηνών και που σημειώθηκε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, στο Μάντσεστερ, όπου σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι.

Οι βρετανοί αστυνομικοί είχαν εξουδετερώσει τους τρεις δράστες οκτώ λεπτά μετά την κλήση που δέχθηκαν. "Αρκετά σύντομα", θα σκεφτεί κανείς. Όπως αποδείχθηκε, ωστόσο, το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για να σκορπίσουν οι δράστες τον θάνατο. Επτά νεκροί και τουλάχιστον 48 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του μακελειού...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ