2017-06-07 21:47:42
Φωτογραφία για Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας
Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποξήλωσης υφιστάμενων και τοποθέτησης νέων γεφυρών σήμανσης, αύριο (08.06.2017) και κατά τις ώρες 19:00΄ έως 07:00΄ της επομένης, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από τη χ/θ 39,370 (Α/Κ Μαρκόπουλου) έως τη χ/θ 44,130 (Α/Κ Μαλακάσας), περιοχής Δήμου Ωρωπού.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται στον Α/Κ Μαρκόπουλου, μέσω της Παράλληλης Βοηθητικής οδού της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στην κατεύθυνση προς Λαμία, έως Α/Κ Μαλακάσας, όπου θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα πραγματοποιηθεί και προσωρινή διακοπή της κίνησης των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Αθήνα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της από τη χ/θ 43,380 έως χ/θ 43,580 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ