2017-06-08 22:49:51
Φωτογραφία για Συνάντηση του Δκτη 1ης Στρατιάς Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολαμαίο
Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη η ανταποδοτική επίσκεψη του Δκτη 1ης Στρατιάς Αντγου Δημόκριτου Ζερβάκη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Στρατηγός Ζερβάκης πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην έδρα της 1ης Τουρκικής Στρατιάς, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδομήσεως Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), που έχουν υπογραφεί και ισχύουν από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών.  Κατά τη παραμονή του στην Πόλη συναντήθηκε με και ενημερώθηκε από τον ομόλογό του Τούρκο Διοικητή Στρατηγό Musa Avsever, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Λάρισα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, σήμερα το μεσημέρι ο Αντιστράτηγος Ζερβάκης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι, όπου συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Τον Στρατηγό Δημόκριτο Ζερβάκη και τη σύζυγό του Θεοδώρα συνόδευαν ο Τούρκος Ταξίαρχος Özgür Tör με τη σύζυγό του Neslihan, ο Διευθυντής του Στρατιωτικού του Γραφείου Συνταγματάρχης Ανδρέας  Δούλης, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος την Πρεσβείας μας στην Άγκυρα Συνταγματάρχης Δημήτρης Χατζηχαραλάμπους και ο Ίλαρχος Ιωάννης Παπαργύρης.

Να σημειώσουμε ότι όπως φαίνεται και στη φωτό αρχείου του kranosgr,  η πρώτη φορά που επισκέφθηκε ένστολος το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Στρατηγός Ζερβάκης ήταν το 2010 ως Συνταγματάρχης Επιτελής του ΓΕΣ.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ