2017-06-15 09:20:57
Φωτογραφία για Η Ραφήνα κείται μακράν
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ έγινε στη Ραφήνα η κηδεία του Ταξίαρχου ε.α. Παναγιώτη Σταυρουλόπουλου, ο οποίος, ως στρατοπεδάρχης του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ στον «Αττίλα II», μεγαλούργη­σε με τους 317 στρατιώτες του και σε αναλογία 1 προς 22 έναντι των Τούρκων. Τη Δευτέρα, λοιπόν, έμαθα ότι τη μάχη εκείνη είχε σχε­διάσει και είχε εκτελέσει η Χρ. Αυ­γή. Αλλιώς, δεν εξηγείται ότι μόνο αυτή, και μάλιστα με τον αρχηγό της, παρέστη στην τελετή και ουδείς έτερος από το Κοινοβούλιο.

Βέβαια, για τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου υπάρχουν βάσιμες δικαιολογίες. Επί παραδείγματι, ότι η Ραφήνα κείται μα­κράν ή ότι ήταν μεσημέρι ή ότι έκανε ζέστη ή ότι ήταν κουρασμέ­νοι από την προηγούμενη με το Gay Pride. Ακόμη μία δικαιολογία είναι ότι έχει χαθεί η τσίπα των πο­λιτικών μας. Πάντως, τόσο η Κύ­προς όσο και ο Στρατός τίμησαν, όπως του άξιζε, τον ήρωα Σταυρουλόπουλο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

Χρήστος Μπολώσης

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-14/06/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ