2017-06-19 21:43:15
Φωτογραφία για Ταξιδεύει για να γνωρίσει τους 1.103 φίλους του στο Facebook
Η πρόκληση ενός άνδρα να συναντήσει από κοντά τους φίλους του από το Facebook Ένας 38 χρονος Άγγλος προσπαθεί να γνωρίσει 730 από τους 1.103 φίλους του στο Facebook  μέσα σ' ένα χρόνο, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους.

Ο Daniel Shaw ξεκίνησε να συναντάει από δύο άτομα κάθε μέρα, τον προήγουμενο Αύγουστο.

Αφορμή για αυτή την απόφαση στάθηκε ο ξάδερφος του, ο οποίος τον προκάλεσε, αφού διαπίστωσε πως δεν έχει δεί ποτέ από κοντά κάποιον απο τους φίλους του στο  Facebook. Αν ο Daniel, χάσει το στοίχημα του, θα αφήσει γενειάδα να μεγαλώσει μέχρι το Νοέμβριο.

Μέχρι τώρα ο 38χρονος έχει επισκφτεί το Birmingham και το Manchester και συνάντησε 129 διαδικτυακούς του φίλους. Αργότερα, θα πρέπει να ταξιδέυσει υπερατλαντικά και να επικοινωνήσει με τους φίλους του από την Ιαπωνία και την Αυστραλία, για να επιτύχει το στόχο του.

Ο Daniel αναφέρει "Ξεκίνησα να βγαίνω με τους φίλους μου που μένανε κοντά. Την περασμένη εβδομάδα συνάντησα έναν φίλο μου στο Birmingham, αλλά σε λίγο καιρό θα πρέπει να ταξιδέψω και σε άλλες περιοχές για να βγω και με τους υπόλοιπους."


Ο Daniel Shaw ψάχνει χρηματοδότες και υπόσχεται ότι τα κέρδη της προσπάθειάς του θα δωθούν στην οργάνωση για την αντιμετώπιση ασθένειων νευρολογικής κίνησης, που πάσχει και ο θετός πατέρας της συζύγου του.

"Πιστεύω πως είναι μια τρελή ιδέα. Παρ' ότι η βενζίνη έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, είναι υπέροχο αυτό που κάνει ο Daniel" λέει η κύρια Shaw. "Έχει κάνει πολλές δωρέες τα τελευταία χρόνια. Ο πατριός μου πάσχει από μια νευρολογική ασθένεια και ξέρω ότι αυτό που κάνει, εν μέρει θα τον βοηθήσει" καταλήγει η σύζυγος του Daniel Shaw . 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Eίναι ζευγάρι 81 χρόνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Eίναι ζευγάρι 81 χρόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ