2017-06-22 15:20:45
Φωτογραφία για Όταν η UBER αλλάζει τη ζωή σου! Έχεις δίπλωμα οδήγησης; Βρήκες δουλειά...
Έχει δημιουργήσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο ευκαιρίες απασχόλησης σε ολόκληρο τον κόσμο. Και τα τελευταία δύο χρόνια έχει δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες και στην Ελλάδα. Η UBER, όπως φαίνεται, δεν ήρθε απλά για να μείνει στη χώρα μας, αλλά για να κερδίσει φανατικούς υποστηρικτές. Είτε συνεργαζόμενους οδηγούς είτε φυσικά χρήστες της πλατφόρμας UberX.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γ.Σ. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας, ωστόσο ο ίδιος δεν... είναι άνθρωπος της προβολής). Στα 42 του κατόρθωσε και έκανε μία νέα αρχή και δικαιώθηκε.

Έχοντας αλλάξει αρκετές δουλειές στο παρελθόν, συνεργάζεται πλέον με την πλατφόρμα της UBER, παρέχοντας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου με οδηγό στην Αθήνα. Κάθε χρήστης της εφαρμογής UberX είναι... εν δυνάμει πελάτης του, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι Έλληνες πελάτες του μάλιστα, μέσω της UberX, έχουν αυξηθεί ραγδαία τους τελευταίους μήνες, την ώρα που οι επισκέπτες της χώρας χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της UBER ως βασική επιλογή για τη μετακίνησή τους.


«Ήμουν για πολλά χρόνια security. Έχω δουλέψει στο εξωτερικό σε διάφορες δουλειές και έχω μάθει την αξία του να προσφέρεις υπηρεσία.  Η συνεργασία μου με την UBER μου έδειξε το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουμε ως χώρα: το χαμόγελο, η φιλοξενία και η τουριστική υπηρεσία μπορεί να μας καταστήσει μοναδικούς σε όλο τον κόσμο. Τελικά, ένα κλικ στο site της UBER ήταν αρκετό για να βρω πληροφορίες που χρειαζόμουν και τελικά να αλλάξει η ζωή μου» μας λέει ο ίδιος.

Ο Γ.Σ. περνώντας από σειρά εργοδοτών και επαγγελμάτων αποφάσισε να εμπιστευθεί περισσότερο τις δικές του δυνάμεις. Δε χρειάστηκε ιδιαίτερη επένδυση, χρειάστηκε ωστόσο γνώση του νέου του χώρου και αφοσίωση στη νέα του προσπάθεια. «Για μένα το αυτοκίνητο είναι το "μαγαζί" που προσκαλώ τον πελάτη να έρθει για να τον εξυπηρετήσω. To UberX δεν είναι απλά μία εφαρμογή που επιτυγχάνει οικονομική και ασφαλή μεταφορά. Είναι μια εμπειρία. Θα προέτρεπα κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία να συνεργαστεί με την UBER. Αρκεί φυσικά να πληροί τα απαραίτητα κριτήρια του νόμου και τα στάνταρ της εταιρείας» δηλώνει.

Ρωτήσαμε τον Γ.Σ αν έχει να θυμηθεί κάποιο πρόσφατο περιστατικό με επισκέπτη από το εξωτερικό και... μας απάντησε άμεσα: «Πριν μερικούς μήνες, ένας πελάτης, γνωστός δημοσιογράφος του εξωτερικού, με ευχαρίστησε που βρήκα και του επέστρεψα το κινητό του. Από τότε επικοινωνεί μαζί μου τακτικά», απάντησε χαμογελώντας.

Και κατέληξε: «Νιώθω περήφανος που με την UBER στην Ελλάδα μπορώ να συγκρίνομαι και να βγαίνω αντάξιος ή και καλύτερος στην παροχή υπηρεσίας μετακίνησης με άλλες μεγάλες πρωτεύουσες. Και όλα αυτό με ασφάλεια, οικονομικά, αξιόπιστα και… πάντα με ένα ζεστό χαμόγελο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ