2017-06-24 20:05:18
Φωτογραφία για ΚΑΑΥ 5 Αστέρων με πακέτο All Inclusive
Κατέχουν ήδη γαλάζια σημαία για μία από τις καλύτερες παραλίες της Πιερίας, αλλά φαίνεται πως μέχρι το τέλος της σεζόν θα κατακτήσουν και το τρόπαιο ενός από τα καλύτερα ΚΑΑΥ της χώρας.

Αναφερόμαστε στο παραθεριστικό θέρετρο του Στρατού Ξηράς στη Λεπτοκαρυά Πιερίας που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ΚΑΑΥ 5 Αστέρων για τις υπηρεσίες και τις παροχές που προσφέρει σε δικαιούχους παραθεριστές και επισκέπτες.

Κάτω από το Λιτόχωρο και με θέα τον μαγευτικό Όλυμπο οι παραθεριστικές εγκαταστάσεις της 1ης Μεραρχίας Πεζικού από τη Βέροια, που λειτουργούν με ευθύνη της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' του Κιλκίς, έχουν κάνει ένα άριστο ξεκίνημα για το φετινό καλοκαίρι. 

Με τη συνεχή εποπτεία και τις εντολές του Ταξιάρχου Πάρι Καπραβέλου και του εξαίρετου  Δκτη Ταγματάρχη Ιωάννη Καράνταλη, ο οποίος με το ευγενέστατο προσωπικό του, δίνουν καθημερινά δείγματα γραφής, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούν για τη διαβίωση και αποκατάσταση των δικαιούχων.


Πακέτο All Inclusive

Το πακέτο των διακοπών που προσφέρεται στους δικαιούχους δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από αυτό ενός πέντε αστέρων παραθαλάσσιου ξενοδοχείου. Χώροι διαμονής και διατροφής ιδανικοί για οικογενειακές διακοπές που συνεχώς βελτιώνονται, καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, ζαχαροπλαστείο, αθλητικές εγκαταστάσεις, μίνι μάρκετ, κινηματογράφος, εκκλησία είναι μερικές από τις εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται. Μέσα σε όλα αυτά και η υπέροχη παραλία με τις δωρεάν ξαπλώστρες για τους επισκέπτες και με τα θαλάσσια παιγνίδια για τους μικρούς φίλους.  

Το ξεκίνημα του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, είναι πολύ καλό και ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει το αγαπημένο στέκι όχι μόνο των δικαιούχων της Ημαθίας και του Κιλκίς αλλά της Πιερίας και της Λάρισας που συνεχώς αυξάνουν λόγω και του καινούργιου αυτοκινητόδρομου. 

ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς λοιπόν για το καλοκαίρι του 2017!!!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ