2017-06-24 20:07:09
Φωτογραφία για Έφτιαξε και δικό του σήμα ο... Καμμένος
Το πόσο «χαλαρά» φαίνεται να είναι τα θέματα ασφαλείας πτήσεως, όταν πετά ως συγκυβερνήτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τα ελικόπτερα UΗ-1Η Ηuey της Αεροπορίας Στρατού, φαίνεται και από την ακόλουθη «λεπτομέρεια», η οποία δημοσιεύεται στο iefimerida.gr, αλλά αποδεικνύει το γνωστό «εξ όνυχος τον λέοντα».

Έχει δημιουργηθεί, με παραγγελία στην ιδιωτική αγορά, ένα «ειδικό σήμα», το οποίο στην «αεροπορική αργκό» ονομάζεται «patch», που πάνω από το γνωστό έμβλημα του υπουργείου Εθνικής Αμύνης με το εθνόσημο φέρει στα αγγλικά την επιγραφή «Minister's Personal Pilot». Οπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει: «Προσωπικός Πιλότος του Υπουργού»! Δεν είναι γνωστό αν γι’ αυτό έχει ακολουθηθεί η νόμιμη -προβλεπόμενη- διαδικασία, καθώς αφορά ένα - δύο άτομα, ή αν είναι ατομική πρωτοβουλία του φέροντος.

Όμως, όπως λέγεται από απόστρατους αξιωματικούς των ΕΔ, καλό θα ήταν ο «Personal Pilot», παρά την αδιαμφισβήτητη και προφανή εμπειρία του, για να είναι ο πιλότος του υπουργού, να «φρεσκάρει» εκ νέου τα κεφάλαια με τους κανόνες ασφαλείας πτήσεως του Ηuey. «Γιατί φαίνεται πως μάλλον τους έχει ξεχάσει» λένε.


(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 22/06/2017 – Λ.Σ.Μ.)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στρατιωτική ιεραρχία-ασφάλεια πτήσεων και το προσωπικό διακριτικό στολής του ΥΕΘΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ