2017-06-29 15:58:15
Φωτογραφία για κ. Βίτσα θα μαζέψει ο Στρατός τα σκουπίδια;
Ενώ η κατάσταση με τα σκουπίδια στους δρόμους όλο και χειροτερεύει, η κυβέρνηση μελετά και εναλλακτικούς τρόπους ώστε οι δρόμοι της χώρας να μη θυμίζουν χωματερή. Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, ο στρατός να χρησιμοποιηθεί για να μαζευτούν τα σκουπίδια.

«Περιμένουμε την απόφαση, από την άλλη μεριά δεν μπορεί κανείς να διακινδυνεύσει τη δημόσια υγεία ούτε στη διαδικασία ενός τέτοιου αγώνα θα πρέπει η συνδικαλιστική ηγεσία θα τιμωρήσει την κοινωνία. Το υπουργείο Άμυνας αυτοβούλως δεν κάνει τίποτα», είπε συγκεκριμένα.

Ο Ελληνικός Στρατός, ενδεχομένως, θα είναι αυτός που θα δώσει μια προσωρινή λύση στο θέμα που οι πολιτικοί και οι λογικές τους έχουν δημιουργήσει. Μετά τους «παράτυπους» οι στρατιώτες, ίσως χρειαστεί να εκτελέσουν και εντολές ασυνήθιστες για κάποιον που υπηρετεί τη πατρίδα του.

Σαφώς και ο στρατός οφείλει να έχει την κοινωνική του προσφορά, αλλά όχι να μαζεύει «τα αμάζευτα» που δημιουργούνται από την πολιτική ανεπάρκεια (elkosmos.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ