2017-06-30 21:18:15
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν 3 Πακιστανοί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων
Συνελήφθησαν 1 ημεδαπός και 3 υπήκοοι Πακιστάν για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

1. Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 26-6-2017 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 45χρόνος ημεδαπός, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6.263- πακέτα τσιγάρων και -438- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Κατασχέθηκε επίσης και το χρηματικό ποσό των 6.675 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία, που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

2. Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της 28-6-2017 στην περιοχή του Πειραιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, τρείς (3) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.


Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, σε ισόγεια κατοικία που χρησιμοποιούσαν και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -10.607- πακέτα τσιγάρων και -758- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ