2017-06-30 22:50:54
Φωτογραφία για ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ Πόσο προβληματικοί είναι οι άνδρες με Porsche;
Παρασκευή πρωί, πλατεία Αγίας Άννης στην Κηφισιά-όρια με την Ερυθραία. Κατεβαίνει από το σπίτι του ο μίζερος, περίεργος Ελληνας

που νομίζει ότι όλος ο πλανήτης κινείται γύρω από τον εαυτό του. Οτι δηλαδή παρότι είναι στραβοχυμένος και κακομοίρης κάποιους απασχολεί η ανύπαρκτη παρουσία του. Με το που κατεβαίνει από την πολυκατοικία ο ταλαίπωρος Ελληνας κοιτάζει δεξιά-αριστερά ερευνητικά και με την περιέργεια περιπτερά ζωγραφισμένηστο βλέμμα του.

Σε απόσταση 30 μέτρων ένας τύπος κάθεται κάτω από μια σκιά φορώντας μαύρα γιαλιά και με σχετικά μακριά μαλλιά, ο οποίος οδηγεί μάλιστα μοτοσικλέτα-σίγουρα τρομοκράτης. Οτι πρέπει δηλαδή για να σημάνει συναγερμός στο είναι του Ελληνάρα που κατέβηκε από την αδιάφορη πολυκατοικία της πλατείας.

Ο Ελληνάρας ρίχνει μια ματιά στον άγνωστο…Στην συνέχεια οδηγώντας μία πόρσε κάνει τον κύκλο του τετραγώνου και έρχεται και κάθεται μέσα στην πόρσε ακριβώς απέναντι από τον τύπο με τα μαύρα γιαλιά σε απόσταση 20 μέτρων.


Τον κοιτάζει επίμονα…Στο μεταξύ έχουν περάσει καμμιά 20αριά άτομα που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους…Κανείς δεν έδωσε σημασία στον τύπο με τα γιαλιά εκτός από τον Ελληνάρα τον αούα, τον αδιάφορο Κάποια στιγμή κι ενώ έχει ξεχάσει ότι πρέπει να πάει στη δουλειά του τηλεφωνεί στη γυναίκα του- μάλλον για βοήθεια!!!

Κατεβαίνει κάτω κι εκείνη η ταλαίπωρη…Σίγουρα ταλαίπωρη με όλα όσα θα έχουν συμβεί στη ζωή της δίπλα του...Αφού παρατηρεί κι εκείνη τον άγνωστο ανεβαίνει στην πολυκατοικία…

Ο Ελληνάρας παραμένει ακόμη μερικά λεπτά μέσα στην πόρσε και στην συνέχεια ξανακάνει το γύρο του τετραγώνου και παρκάρει αυτή τη φορά μπροστά σε ένα λευκό Fiatακι- το πιο κομψό αυτοκίνητο του δρόμου-το οποίο βάζω στοίχημα ότι θα ανήκε στην πιο φινετσάτη γυναίκα της Αθήνας. Με αυτό το ιδιαίτερο αυτοκίνητο θα κυκλοφορούσε και η Jacqueline Bouvier αν ζούσε σήμερα και ήταν 24.

Ο τύπος παραμένει μέσα στην πόρσε ζώντας με την αγωνία του αγνώστου με τα μαύρα γιαλιά και τα μακριά μαλλιά.

Καθόταν και περίμενε την ομάδα Ζ -που προφανώς είχε ειδοποιήσει- θεωρώντας ότι η ασήμαντότητά του ήταν ο στόχος του αγνώστου.

Κατά τ΄άλλα ο “ύποπτος” με την μοτοσικλέτα φοράει πάνω του δύο φορές την αξία της πόρσε.

Πράγματι μετά από τρία τέταρτα, 4 ζητάδες καβάλα σε δύο μηχανές κάνουν την εμφάνισή τους στην πλατεία. Πλησίασαν τον άγνωστο και του ζήτησαν τα στοιχεία του..Εκείνος τους τα έδωσε και στην συνέχεια τους ρώτησε αν θα πήγαιναν τόσο πρόθυμα και στο Κερατσίνι αν τους τηλεφωνούσε καμμιά γριούλα που κινδύνευε.

Ο επικεφαλής τους-Νίκος το μικρό του όνομα- απάντησε καταφατικά. Ο άνδρας στον οποίο έκαναν έλεγχο δεν είχε λόγο να τους αμφισβητήσει. Τους ρώτησε ποιος είναι ο μισθός τους…Του απάντησαν 720 ευρώ…Φρίκη…4 παληκάρια μπήκαν στην διαδικασία να καβαλήσουν τις μηχανές τους και να ανταποκριθούν με συνέπεια στην κλήση ενός καχύποπτου αδιάφορου Ελληνάρα…

-Το κάνουμε σε όλες τις κλήσεις…

Γύρευε τι τραβάνε κι αυτοί οι Ζητάδες σ΄αυτή εδώ την χρεοκοπημένη χώρα των παλαβών Ελλήνων…Την ώρα που οι Ζητάδες κουβέντιαζαν με τον τύπο με τα γιαλιά, ο Ελληνάρας με την πόρσε που παρακολουθούσε από μακριά την σκηνή έβαλε μπρος και απομακρύνθηκε χωρίς καν να ευχαριστήσει τους 4 αστυνομικούς που ασχολήθηκαν πρωί πρωί με την ασημαντότητά του…Καλά λένε ότι οι κάτοχοι των πόρσε είναι προβληματικά άτομα…Ειδικά όταν επιλέγουν οι πινακίδες τους να τελειώνουν σε κάμποσα 7άρια…

Quentin Tarantino για το kourdistoporocali.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ