2017-07-04 08:51:11
Φωτογραφία για Ας ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το νέο Top Gun με τον Tom Cruise
Το ότι ο Tom Cruise θα γυρίσει ξανά το Top Gun, τριάντα ένα χρόνια μετά την προβολή τους στις αίθουσες ίσως να το έχει πάρει το αυτί σου. Το πότε όμως θα τον δεις να φοράει ξανά τη στολή του πιλότου, να σου κλείνει το μάτι πίσω από τα aviator γυαλιά ηλίου του και να σκίζει τους αιθέρες το πιθανότερο είναι να μην το γνωρίζεις. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

To Top Gun συναντά το Narcos στο πρώτο trailer του American Made

Σε επίσημη ανακοίνωσή της η Paramount ανέφερε ότι το sequel του Top Gun, το Top Gun: Maverick, όπως φημολογείται ότι θα είναι ο τίτλος του θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου του 2019 στις αμερικάνικες αίθουσες.

Όσον αφορά τώρα στο ποιος θα σκηνοθετήσει τον Cruise στο φιλμ, φήμες θέλουν τον Joseph Kosinski, με τον οποίο ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί και στο Oblivion, να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Για την ιστορία να σου πούμε ότι το Top Gun γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, με συνολικές εισπράξεις 353,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μάλιστα έλαβε 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας εκείνο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το Take My Breath Away των Berlin.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ