2023-09-15 08:40:03
Φωτογραφία για Ραφαέλα Ψαρρού για Γιώργο Καράβα: «Στεναχωρήθηκα… παρ’ όλα αυτά προχωράμε, όλα σιγά σιγά συνηθίζονται»

Ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του Ραφαέλα Ψαρρού απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην έντονη κριτική που είχε δεχτεί το γνωστό μοντέλο πριν από μερικούς μήνες για κάποιες δηλώσεις του.

Τον περασμένο Απρίλιο, καλεσμένος στην εκπομπή Night Out, ο Γιώργος Καράβας είχε πει τα εξής: «Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας χαμηλά την μπάλα, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου».

Σήμερα, ο Γιώργος Καράβας λέει: «Δεν ήταν όλος ο κόσμος εναντίον μου, ο περισσότερος κόσμος ήταν στο πλευρό μου, αλλά έτσι είναι η showbiz, οπότε καθόλου δεν με ενόχλησε».

Η Ραφαέλα Ψαρρού, ωστόσο, αναφέρει από την πλευρά της: «Στεναχωρήθηκα γιατί θεώρησα ότι ήταν λίγο άδικο όλο αυτό για τον Γιώργο. Παρ’ όλα αυτά προχωράμε, όλα σιγά σιγά συνηθίζονται».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ