2017-07-06 12:55:23
Φωτογραφία για Ματαιώθηκαν δύο πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Αιτία για να ματαιωθούν δύο πλειστηριασμοί που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Βόλου, στάθηκαν οι συγκεντρωμένοι Πολίτες της Μαγνησίας Ενάντια στους Πλειστηριασμούς, τις Κατασχέσεις και τις Εξώσεις και μέλη του ΕΠΑΜ, για άλλη μια Τετάρτη, βρισκόταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Στο Ειρηνοδικείο Βόλου, όπου υπήρχε και παρουσία Αστυνομίας, έδωσαν το παρόν οι δύο συμβολαιογράφοι, στους οποίους δεν επιτράπηκε η είσοδος, στο Ειρηνοδικείο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν και η διαδικασία να μη γίνει λόγω παρεμπόδισης πρόσβασης στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Οι συμβολαιογράφοι κατέθεσαν αντίγραφα των δύο πλειστηριασμών στον εισαγγελέα με την υποσημείωση ότι παραβρέθηκαν στη διαδικασία, δεν απείχαν και παρεμποδίστηκε το έργο τους.

Ο πρώτος από τους πλειστηριασμούς που επρόκειτο να γίνει αφορούσε κάτοικο Λαμίας, που οφείλει 100.000 € σε τράπεζα και επρόκειτο να βγουν σε πλειστηριασμό τρεις ανεξάρτητες οριζόντιες ιδιοκτησίες επί οικοπέδου 570 τ.μ. στη συνοικία της Νεάπολης Βόλου, η πρώτη και η δεύτερη από 174,42 τ.μ. η καθεμία και η τρίτη (αποθήκη) 86 τ.μ., που είναι μισθωμένες. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το πρώτο ακίνητο είναι 65.520 ευρώ, για το δεύτερο 48.170 € και για την αποθήκη 29.383 €.

Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορούσε οφειλή 100.000 € τεχνικής εταιρίας με έδρα την Αθήνα προς τράπεζα και σε πλειστηριασμό έβγαινε κατάστημα στη συνοικία Νεάπολης εμβαδού 71,84 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 144.000 €.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ