2017-07-15 22:44:08
Φωτογραφία για Βόμβα: Στο χειρουργείο η Μενεγάκη - Tι λένε οι γιατροί
Τι συνέβη στη Μενεγάκη και πρέπει να μπει στο χειρουργείο;

Ένας από τους τακτικούς ελέγχους στους οποίους υποβάλλεται η Ελένη Μενεγάκη έγινε αιτία να τις χαλάσουν τις γιορτινές μέρες.

Ένας έλεγχος που επιβάλλεται έτσι και αλλιώς, πόσω μάλλον, όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε χειρουργική επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, κάτι που όπως αναφέρει το ciao, έχει κάνει και η παρουσιάστρια, Μενεγάκη.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο, αυτής της εξέτασης, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ του περιοδικού ciao, οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν την Μενεγάκη στο χειρουργικό κρεβάτι.

Όπως αποκαλύπτουν πηγές που βρίσκονται κοντά στη Μενεγάκη, η ιατρική ομάδαπου την παρακολουθεί, της εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς στάνταρ τακτική όταν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αρχική χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ciao, οι γιατροί της συνέστησαν να προβεί άμεσα στην αντικατάσταση.

Η Ελένη Μενεγάκη, αν και αρχικά ζήτησε από τους γιατρούς να αναβάλλει τη διαδικασία για το επόμενο διάστημα, ωστόσο αυτό δε μπορεί να γίνει.

Έτσι η Ελένη Μενεγάκη μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο και να μάθει αν το χειρουργείο θα γίνει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ