2017-07-20 09:01:47
Φωτογραφία για Αυτή είναι η καλύτερη πόλη για να ζεις και να εργάζεσαι
Η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τον ελεύθερο χρόνο είναι το κλειδί της ευτυχισμένης ζωής. Όταν αμείβονται οι κόποι σου και βρίσκεσαι σε ένα υγιές περιβάλλον εργασίας, τότε σου δίνεται το κίνητρο να δουλέψεις περισσότερο και να γίνεσαι καλύτερος. Πέραν αυτών, ο ποιοτικός ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου, η κουλτούρα και το κόστος ζωής παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο για την απόφαση που θα πάρεις αν θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό για να ανακαλύψεις την τύχη σου στον εργασιακό τομέα.

Σύμφωνα λοιπόν με μια Ολλανδική μελέτη η ιδανική πόλη για να ζεις και να εργάζεσαι είναι η Λισαβόνα. Και αυτό γιατί οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας έχουν πετύχει να ισορροπήσουν τη δουλειά με την προσωπική ζωή και αυτό έχει σαν συνέπεια να νιώθουν ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται στον εργασιακό χώρο.

Και αν δεν σε ξετρελαίνει σαν πόλη μην απογοητεύεσαι γιατί μπορεί η Λισαβόνα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όμως ακολουθούν και άλλες πανέμορφες πόλεις για να πας και να κυνηγήσεις το όνειρο σου.

ΜαϊάμιΣεβίλληΛας ΠάλμαςΝέα Ορλεάνη ΜπρίστολΜασσαλίαΜπρατισλάβαΒανκούβερΠόρτο Εάν λοιπόν το έχεις πάρει απόφαση να μετακομίσεις, οι επιλογές είναι αρκετές και ευτυχώς μερικές από αυτές δεν απέχουν πολύ μακριά από την Ελλάδα.
jenny.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ