2017-07-23 09:30:39
Φωτογραφία για Φυλακή όποιος κάνει πράξη τα λόγια του Χριστού...
Του Κίμωνα Χαραλάμπους  

Τα κράτη αλλά πλέον και οι επιχειρήσεις απαγορεύουν σε πολίτες να αγοράζουν φαγητό και αναψυκτικά σε άστεγους και μάλιστα, γίνονται ακόμα και συλλήψεις όσων δεν συμμορφώνονται, τηρώντας την προτροπή του Χριστού «Γιατί πείνασα, και μου δώσατε να φάω, δίψασα, και μου δώσατε να πιω»! 

Αυτό επιβεβαιώνεται σε περιστατικό που συνέβη στο Λονδίνο είναι άνω ποταμών.

Ο 40χρονος Αντριαν Πίνσετ, οπερατέρ στο επάγγελμα, αργά το βράδυ της Δευτέρας μπήκε σε ένα κατάστημα πασίγνωστης αλυσίδας καφέ στον σταθμό Γουάτερλου στην βρετανική πρωτεύουσα μαζί με έναν άστεγο άνδρα.

Πρόθεσή του ήταν να κεράσει κάτι τον άστεγο για να φάει και παρήγγειλε ένα τοστ και ένα αναψυκτικό. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, μόλις ο υπάλληλος αντιλήφθηκε για ποιον προοριζόταν το γεύμα, αρνήθηκε να το δώσει, λέγοντας πως αυτό είναι αντίθετο με την πολιτική του σιδηροδρομικού σταθμού και πως θα αντιμετώπιζε πρόβλημα αν το έκανε. 


Αλλά, ακόμα και όταν του είπε πως το τοστ ήταν για εκείνον, ο υπάλληλος και πάλι αρνήθηκε!

«Είναι η πολιτική που έχει επιβάλει η ασφάλεια του σταθμού, όχι του μαγαζιού. Αν σας δώσω το γεύμα για τον άστεγο μπορεί να... συλληφθώ», του είπε.

«Μα αυτό είναι εντελώς γελοίο» απάντησε ο Πίνσετ που δεν πίστευε αυτά που άκουγε. 

Δεν τα πίστευε, γιατί λίγοι ενημερώνονται για τις καινούριες διατάξεις που ψηφίζονται στα κράτη και απαγορεύουν στον οποιανδήποτε να δίνει τροφή σε άστεγους, καθώς όλοι πρέπει να εξυπηρετούνται από τα κρατικά συσσίτια, τα οποία αργότερα θα περάσουν στον έλεγχο του παγκόσμιου ηγέτη. 

Ο οπερατέρ ζήτησε να εξυπηρετηθεί από μια άλλη υπάλληλο που ήταν στο μαγαζί!

Ωστόσο και αυτή αρνήθηκε!

Τελικά ο Πνίσετ που τραβούσε όλη αυτή την ώρα βίντεο με το κινητό του, το ανέβασε στο facebook.

Ο διαπληκτισμός με τους υπαλλήλους, όπως ανέφερε, διήρκησε 4-5 λεπτά και όλο αυτό το διάστημα οι υπάλληλοι δεν έριξαν «ούτε μια ματιά» στον άστεγο. 

Στο βίντεο ΕΔΩ ακούγεται ο μπαρίστα να του λέει: «Λυπάμαι πραγματικά κύριε, λυπάμαι πραγματικά» και ο 40χρονος να σχολιάζει ότι είναι «εξευτελιστικά» όσα έζησε.
πηγή koukfamily
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ