2017-07-24 22:24:23
Φωτογραφία για Καταιγιστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Αγιασμός την Πέμπτη μπουλντόζες την Παρασκευή
Επιτέλους τα όνειρα όλων τον ΑΕΚτζήδων γίνονται πραγματικότητα.Όπως αναφέρει το aek365.com:Το απόγευμα της Πέμπτης (19.00) ο αγιασμός στη Νέα Φιλαδέλφεια και από την επομένη ξεκινούν οι εργασίες για το γήπεδοΚαταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η Ένωση ανακοίνωσε και επίσημα ότι αύριο Τρίτη θα έχει στα χέρια της την άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσής της και στην πραγματικότητα εντός της ημέρας ολοκληρώθηκε. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη αύριο και οι άνθρωποι της ομάδας να την πάρουν στα χέρια τους.

Μετά από τη συγκεκριμένη χαρμόσυνη εξέλιξη, «κλείδωσε» και η εκδήλωση για τον αγιασμό που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης, στις 19.00. Όπως έχουμε τονίσει, η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για τον κόσμο της ομάδας, με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να έχουν ετοιμάσει... αρκετά πράγματα για αυτή την ξεχωριστή μέρα, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές παρουσίες επισήμων. Μάλιστα, έχει ασχοληθεί προσωπικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος γι' αυτό το λόγο έκανε και αυτοψία στο οικόπεδο τις προηγούμενες ημέρες.


Το πρωί της Παρασκευής, ουσιαστικά θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου. Το πρώτο που θα γίνει είναι να στηθεί το εργοτάξιο, το οποίο όπως διαβάσατε θα έχει μια ξεχωριστή περίφραξη, καθώς την κοσμούν φωτογραφίες με σημαντικές στιγμές από την ιστορία της ΑΕΚ. 
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ