2017-07-24 22:44:46
Φωτογραφία για Καλό σας καλοκαίρι .....
Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν και αυτό που μένει είναι μια γλυκιά ανάμνηση σε όποιο ταξίδι όμορφο και να κάνετε στη ζωή σας.

Έτσι και το δικό μας ταξίδι έφτασε στο τέλος του και οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που γνώρισα είτε από κοντά είτε από τα μηνύματα σας η και από τα παράπονα σας κάποιες φορές.

Όταν ξεκίνησα αυτή τη πρωτοβουλία πριν από εννέα χρόνια δεν περίμενα ποτέ μου το πόσο πολύ θα με στηρίξετε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν τότε που έπιασα στα χέρια μου το πρώτο iphone 2G και ήθελα μαζί σας να κάνουμε απίστευτα πράγματα όπως τα όνειρα που είχε ο Steve Jobs τότε.

Τα χρόνια πέρασαν όμως και μπορεί το iphone να παραμένει ένα ακριβό και πετυχημένο προϊόν αλλά δεν έχει τουλάχιστον για εμένα, εκείνη τη μαγεία που γνωρίσαμε οι παλιότεροι.

Έτσι παρά το ότι εξακολουθείτε να παραμένετε πιστοί σε αυτό το Blog πήρα την απόφαση να σταματήσω πλέον να το ενημερώνω αφού δεν έχει πια κανένα νόημα και όλα αφορούν μόνο το κέρδος της Apple και όχι το δικό μας παρά τα χρήματα που ξοδεύουμε.


Το Blog θα παραμείνει ανοιχτό για όποιον θέλει να βρει παλιά άρθρα οδηγούς και ότι άλλο του φανεί χρήσιμο αλλά δεν θα ενημερώνεται όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και μοιραστήκαμε τις γνώσεις μας και εύχομαι στο κάθε ένα ξεχωριστά υγεία και πάντα ευτυχία σε ότι και αν κάνετε στη ζωή σας και να μην σας λυγίσει ποτέ καμιά δυσκολία.

Καλό σας καλοκαίρι.....και ίσως τα ξαναπούμε
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ