2017-07-29 23:13:47
Φωτογραφία για Αυλαία μετά απο 21 χρόνια  για την πετυχημένη εκπομπή στον χώρο της τηλεόρασης
Κάποτε όλα τα ωραία τελειώνουν. Ένα απο τα πιο πετυχημένα ''ντουέτα'' στον χώρο της ειδησεογραφίας  χωρίζει και μαζί με αυτό και η πετυχημένη εκπομπή τους.Ο λόγος για την «Πρώτη Γραμμή» των Λυριτζή -Οικόνόμου.Μάλιστα, ο Οικονόμου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Έγραψε για την συνεργασία του με τον Λυριτζή και ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό, προετοιμάζοντας το για μια νέα εκπομπή.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα σε όλους. Χθες 28/7/2017 η εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» έριξε οριστικά αυλαία. Το σήμα της που «παίζει» στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό αέρα απ το 1996 δεν θα ξανακουστεί.

Για τον Βασίλη Λυριτζη κι εμένα που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια είναι μια στιγμή τουλάχιστον συγκινητική. Ζήσαμε πολλά σε αυτή τη μακρά διαδρομή η φιλιά μας και η συνεργασία μας έβαλαν γερές βάσεις. Η επαγγελματική μας πορεία με τα λάθη της και με τα σωστά της αγκαλιάστηκε κι αγαπήθηκε από πολύ κόσμο.

Ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλους είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κανείς σ αυτές τις περιπτώσεις

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σας εύχομαι.

Θα τα ξαναπούμε τέλος Αυγούστου στον ΣΚΑΙ πάντα με μια εντελώς ανανεωμένη εκπομπή που ελπίζω να κάνει ακόμα μεγαλύτερο ταξίδι.

Φιλιά και χαιρετίσματα».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή: peoplegreece
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ