2017-08-04 14:26:57
Φωτογραφία για Αυτό θα πει εξωστρέφεια!
Αυτό θα πει εξωστρέφεια!

Έβγαλε τη στρατιωτική ορχήστρα του Δ'ΣΣ στον κόσμο της Θράκης ο Στρατηγός Καμπάς. Στα πλαίσια της εξωστρέφειας του σχηματισμού και εκτός της πλούσιας κοινωνικής δράσης η οποία καθημερινά βρίσκει μιμητές εντός και εκτός του στρατεύματος, ο δραστήριος Στρατηγός αποφάσισε όπως ο σχηματισμός πραγματοποιήσει μουσικό οδοιπορικό με τη συμμετοχή των τμημάτων της στρατιωτικής μπάντας του Σώματος, αφιερωμένο στους πολίτες της Θράκης. Η αρχή έγινε χθες βράδυ με μουσική συναυλία στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στο Σουφλί.

Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τα τοπικά ΜΜΕ ήταν κάτι το ξεχωριστό για την πόλη και την περιοχή με κύριο χαρακτηριστικό την πρωτοφανή προσέλευση των κατοίκων στο χώρο της εκδήλωσης, οι οποίοι μάλιστα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους ρυθμούς της μουσικής και διασκέδασαν με κάθε τρόπο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο ίδιος ο Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος όπως διακρίνουμε στη φωτό του xanthinews ως εξωστρεφής χαρακτήρας, έδωσε πρώτος το παρόν και το διασκέδασε με φίλους και συνεργάτες του όπως και έπρεπε.

Το ίδιο διασκέδασε και ο υποδιοικητής του Υποστράτηγος Γεώργιος Λιάκος καθώς και  ο Διευθυντής του Στρατηγού και μετρ της ''χακί'' επικοινωνίας στη Θράκη Αντισυνταγματάρχης Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος είχε τα πάντα υπό πλήρη έλεγχο.
Η.Π
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ