2017-08-09 18:02:46
Φωτογραφία για Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΤΣΗ
Στις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για τη θρησκευτική συνείδηση των πολιτών έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter o Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος: «Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθόδοξων Ελλήνων».

Σημειώνεται πως ο κ. Βούτσης, μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε: «Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί» και συμπλήρωσε: «Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά. Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι ''Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας''. Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις μαθητικές παρελάσεις σημείωσε: «Δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος. Δεν το θεωρώ μείζον για την ελληνική κοινωνία σήμερα».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ