2017-08-10 10:33:31
Φωτογραφία για Ένα Google Earth για το Live Online Radio!
Radio Garden ή αλλιώς -κατά κάποιο τρόπο- ένα Google Earth για το ραδιόφωνο. Έχετε μία υδρόγειο σφαίρα που μπορείτε να στριφογυρίσετε και να στοχεύσετε σε όποιον live ραδιοσταθμό θέλετε σε όλο τον κόσμο. Ωραίο δεν ακούγεται;

Το Radio Garden δεν είναι καινούριο. Υπάρχει στο Διαδίκτυο από το 2016, παρ' όλα αυτά είναι μία καλή εφαρμογή που αξίζει παρουσίασης και βρήκαμε στο secnews.gr.

Έχετε στη οθόνη σας ένα 3D κόσμο και μπορείτε να κάνετε ζουμ στους τοπικούς σταθμούςσε όλο τον κόσμο. Η άμεση αίσθηση του τι ακούτε και από ποιο σημείο του πλανήτη εκπέμπει (που σημαίνει ότι αντιπροσωπεύει και την εκάστοτε κουλτούρα της περιοχής) είναι καταπληκτική. Ένας κόσμος γεμάτος τελείες που αντιπροσωπεύουν live ραδιοσταθμούς που μπορείτε να συντονιστείτε.

Στο Radio Garden, χρησιμοποιώντας τις επιλογές στο πάνω αριστερό μέρος της ιστοσελίδας, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ live ραδιοσταθμών, ιστορικού, jingles, και καταγραφομένων συνεντεύξεων
. Φυσικά το Live streams είναι το πιο συναρπαστικό, και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να περιηγηθείτε παντού, από τους ραδιοσταθμούς στην Ουγκάντα μέχρι τους ποπ ραδιοσταθμούς στη Νορβηγία ή στην Ιαπωνιά για J-pop ή μέχρι την Ινδία για αστρολογικές συμβουλές. Είναι ένα πραγματικό κέρας της Αμάλθειας, με σχεδόν 10.000 σταθμοί στη διάθεση σας για να συντονιστείτε.

Όσοι την εξερευνήσετε, μην περιμένετε να ακούσετε όλους τους ραδιοφωνικούς τοπικούς σταθμούς από την Ελλάδα, καθότι αναμεταδίδει μόνο αυτούς που είναι live στο Διαδίκτυο. Είναι όμως μακράν η πιο εύκολα διαχειρίσιμη ιστοσελίδα για ακρόαση παγκόσμιου ραδιοφώνου και χωρίς εκνευριστικές διαφημίσεις.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ