2017-08-13 18:00:27
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΤΣΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11/8/2017

Απάντηση στις δηλώσεις Βούτση

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής (3ου τη τάξει πολιτειακού παράγοντα) σχετικά με την μη ύπαρξη ορθόδοξων λαών, την ειρωνεία για όσους πιστεύουν στην ορθοδοξία, την πατρίδα και την οικογένεια και την εκτίμησή του ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι ορθόδοξος, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά περίτρανα η αλλεργία και το μίσος όλων εκείνων των εχθρών του Γένους στα στοιχεία εκείνα που έχουν να κάνουν με την ενότητα του έθνους και της πατρίδας.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Πρόεδρο της Βουλής, ότι σε λίγες μέρες ο ελληνικός λαός, ο μη ορθόδοξος κατά την άποψή του, θα γιορτάσει την Παναγιά του από άκρου εις άκρον σε όλη τη χώρα. Την Παναγιά του, τη μάνα του, το στήριγμά του και την ελπίδα του σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που η πατρίδα δοκιμάζεται από τους ξένους και ντόπιους δυνάστες της. 


Παρά τις άνομες επιθυμίες του Προέδρου της Βουλής, στους τόσους αιώνες ιστορικής συνέχειας του ελληνισμού, το πείραμα της δουλοπρεπούς στα ξένα συμφέροντα κυβέρνησής του, θα αποτελέσει μια μικρή ιστορική παρένθεση. Ο ελληνικός λαός με πίστη στις αξίες του, στα σύμβολά του, στην πατρίδα του και σε όλα εκείνα τα στοιχεία που τον ενώνουν, θα δώσει την απάντηση στους ανθέλληνες. Η οικονομική αόρατη δικτατορία που του έχει επιβληθεί  και ο ακήρυκτος λυσσαλέος συνεχής πόλεμος ενάντια στα όσια και τα ιερά του, που τόσο πολύ μισούν τα μέλη της σημερινής κυβέρνησης και που αποτελούν ουσιαστικά την μοναδική αντίσταση του λαού, θα λάβει ένα τέλος. 

Το μήνυμα για μια ελληνική πατριωτική κυβέρνηση είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε και η Ελεύθερη Πατρίδα αγωνίζεται γι αυτό.

Καλή Παναγιά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
koukfamily
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ