2017-08-18 17:53:15
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
Για πολιτική τρικυμία στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με την αξιολόγηση στο Δημόσιο και την κατηγορεί ότι «προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε με την ανευθυνότητα της».

Καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ως αντιπολίτευση συνέδεσε ψευδώς την αξιολόγηση με τις απολύσεις στο Δημόσιο χαρακτηρίζοντας τη στάση αυτή «κορωνίδα του λαϊκισμού του». 

«Η θέση της Νέας Δημοκρατίας για τη σημασία της αξιολόγησης των στελεχών της Δημόσιας Διοίκησης στη βάση συγκεκριμένων στόχων με αντικειμενικές διαδικασίες, είναι γνωστή σε όλους» αναφέρει η Ν.Δ. και υπενθυμίζει ότι η πρότασή της παρουσιάστηκε συνοπτικά πριν λίγες ημέρες από τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, που ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «ανέδειξε την πραγματική αξία της αξιολόγησης στην οικοδόμηση ενός αποτελεσματικού κράτους». «Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και τώρα, να μελετήσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και να σταματήσει να πελαγοδρομεί ανάμεσα στην ιδεοληψία και την ανικανότητά της» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ