2017-08-21 18:15:27
Φωτογραφία για Mr. Freeman - Συνείδηση  (VIDEO)
Έχετε προσέξει τι συμβαίνει με τις λέξεις; Τι λέτε εκεί; Μου φαίνεται πως οι λέξεις σας χάλασαν. Σάπισαν! Όχι, απ' έξω φαίνονται και ακούγονται το ίδιο. Αλλά ξέρετε που είναι το πρόβλημα; ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Κοιτάξτε μόνοι σας. Κάποτε οι άνθρωποι δημιούργησαν λέξεις για να διευρύνουν όλοι μαζί τους ορίζοντες της γνώσης. Αλλά τι συνέβη μετά; Ο ένας πουλούσε στους χαζούς χάλια προϊόν, ο άλλος υποσχόταν ειρήνη αλλά ήρθε το βράδυ και τους έσφαξε όλους! Ο τρίτος ενοχοποίησε τον φίλο του για να γλυτώσει την κρεμάλα και ο τέταρτος απλά μπλα-μπλα-μπλακιζόταν... Για να κολλάει στις γκόμενες!

Και έτσι άλλαζαν οι γενιές και τώρα πια κανείς δεν θυμάται για τον ιερό ρόλο του λόγου. Απλά τις χρησιμοποιούν τις λέξεις σαν χαρτάκι για να σκουπίσουν την ησυχία.

Θυμάστε πως το αιώνιο "Δεν πρέπει, δεν πρέπει, δεν πρέπει" από την συνεχής επανάληψη των γονέων έχει μετατραπεί σε παραλήρημα δίχως νόημα! Και πως απαντούσατε "Δεν θα το ξανακανω, τ' ορκίζομαι", "Το υπόσχομαι"... αν και δεν είχατε καν σκοπό να κάνετε τίποτα!

Όλα αυτά τα δικά σας "Σε 5 λεπτά", "Θα το αρχίσω από Δευτέρα", "Τελευταία φορά", "Είμαι μποτιλιαρισμένος"... Είναι απλά μια συλλογή από θροΐσματα σκουπιδιών. Τα οποία ρεύεστε από το στόμα σας στα αυτιά των άλλων!

mf0gr
 
olalathos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ