2017-09-05 16:00:17
Φωτογραφία για Τα τσατσάκια του διαδικτύου. 1)
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στο ίντερνετ μπορείς να συναντήσεις κάθε τύπο ανθρώπου. Επίσης, είναι κοινό μυστικό, ότι η ανωνυμία βοηθάει να βγάλει ο άλλος όλα τα απωθημένα του και τα συμπλέγματά του...

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Τα τσατσάκια του διαδικτύου.

Κοινώς: Αυλοκόλακες, γλείφτες. Τα τσατσάκια πλευρίζουν πάντα τους administrators ενός φόρουμ ή site. Συμφωνούν πάντα μαζί τους, υποκλίνονται και χειροκροτούν σε κάθε σοφία τους, εγκωμιάζουν με τα καλύτερα λόγια τους ο,τιδήποτε φτιάξουν και γενικώς, λατρεύουν το χώμα που Εκείνοι πατάνε!

Σε αντάλλαγμα, οι Θεοί του Ίντερνετ παίρνουν υπό την προστασία τους τα φτωχά ανθρωπάκια με την υπερμεγέθη γλώσσα και κάθε φορά που κάποιος τολμά να τα πειράξει, τον κατακεραυνώνουν all together και τον απειλούν με ban στο peer το εξώτερον!!!

Τα τσατσάκια προσπαθούν επίσης να τα έχουν καλά με όλους, για να τα συμπαθούν
. Το κακό είναι ότι προσπαθούν πάρα πολύ, στο σημείο να γίνονται αηδιαστικά γλυκανάλατα και πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο: τα αντιπαθούν όλοι! Έτσι, επιστρέφουν στους Πάνσοφους, τους οποίους ρίχνουν με διάφορες κολακείες: "Είστε οι καλύτεροι", "Ξέρετε τόσα πολλά", "Εγώ γι' αυτό ακολούθησα αυτό το επάγγελμα, επειδή με εμπνεύσατε εσείς" και άλλα τραγικά. Συνήθως, τα τσατσάκια εξαφανίζονται την περίοδο των διακοπών.

Τότε λείπουν οι πιο πολλοί admins, οπότε κρύβονται κι αυτά λόγω έλλειψης προστασίας. Όποιο κάνει το λάθος να εντοπιστεί μόνο του στο φόρουμ, δέχεται ταυτόχρονη επίθεση από τα υπόλοιπα μέλη που καραδοκούν και, συνήθως, προπυλακίζεται μέχρι εξόντωσης σε κάποιο θέμα, που μετά "θάβεται" διακριτικά από τα ίδια μέλη!!! Αιωνία η μνήμη αυτού!

Συνεχίζεται..
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ