2017-09-06 15:00:21
Φωτογραφία για Οι τσιτωμένοι / Οι χαβαλέδες.  2)
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στο ίντερνετ μπορείς να συναντήσεις κάθε τύπο ανθρώπου. Επίσης, είναι κοινό μυστικό, ότι η ανωνυμία βοηθάει να βγάλει ο άλλος όλα τα απωθημένα του και τα συμπλέγματά του...

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Οι τσιτωμένοι.

Είναι αυτοί που αρπάζονται με το παραμικρό και μάλλον πάνε γυρεύοντας για καυγά. Αν ανοίξουν κάποιο θέμα και γράψεις πχ μέσα τη γνώμη σου, η οποία τυγχάνει να είναι λίγο αντίθετη, σε "στολίζουν" μετά για τις επόμενες δέκα σελίδες. Αν κάνεις το λάθος να ανταπαντήσεις, σε ξαναστολίζουν για άλλες δέκα σελίδες. Αν εσύ δεν καταλάβεις αμέσως ότι έχεις άδικο, δεν ξέρεις τι λες και είσαι απλώς κακόβουλος και εμπαθής και συνεχίσεις να υπερασπίζεσαι το δίκιο σου, τότε θα σε περιμένουν κάτω από το σπίτι σου με λοστό στο χέρι!

Οι τσιτωμένοι βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να τσακωθούν. Παρεξηγούν την κάθε φράση που διαβάζουν
. Αν τους πεις "καλημέρα", θα σου πούνε "στα μούτρα σου και μην τολμήσεις να με ξανακαλοπιάσεις!" Αν τους πεις απλώς "άντε στα τσακίδια", θα γράψουν ένα μίνι δοκίμιο στο οποίο θα οδύρονται για την κατάπτυστη φραστική επίθεση που τους έκανες χωρίς λόγο, για την ελευθερία της γνώμης, τα ανθρώπινα δικαιώματα και διάφορα άλλα που είδαν το προηγούμενο βράδυ στην "Εμπόλεμη Ζώνη"... Οι τσιτωμένοι, συμμετέχουν επίσης σε καυγάδες άλλων. Συνήθως παίρνουν το μέρος αυτού που έχει άδικο, έτσι, για σπάσιμο!

 Οι χαβαλέδες.

Είναι αυτοί που κάνουν πλάκα σε κάθε θέμα... (Οκ, εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία, με μικρές εξάρσεις σοβαρότητας!) Θα βρούνε πάντα ένα αστείο σχόλιο να κάνουν, κάποιο λινκ με εύθυμο βίντεο, κάποια γελοιογραφία, κάτι τέλος πάντων, για να σπάσει ο πάγος! Συνήθως, έχει πλάκα αυτό. Το εκνευριστικό είναι όταν το κάνουν σε σοβαρά θέματα, ανάμεσα στις απαντήσεις των υπολοίπων, οπότε η συζήτηση διαμορφώνεται ως εξής: Σοβαρό, σοβαρό, σοβαρό, ανέκδοτο, σοβαρό, σοβαρό, ανέκδοτο, σοβαρό, ανέκδοτο κ.ο.κ.

Όταν οι υπόλοιποι τους αρχίσουν στο κράξιμο, σταματάνε και προχωρούν στο επόμενο θέμα για ισοπέδωση! Οι χαβαλέδες, έχουν κάποιο είδος ραντάρ και αυτομάτως βρίσκουν τα θέματα που είναι τα πιο σοβαρά και μετά τα κάνουν σαν τα μούτρα τους! Κινούνται συνήθως σε σμήνη, σαν τις ακρίδες! Μπαίνουν στο θέμα και αρχίζουν ο ένας μετά τον άλλο να γράφουν αστεία και κουλαμάρες, μέχρι που δεν μένει τίποτα όρθιο και ο συγγραφέας του θέματος κλαίει ζαρωμένος στη γωνία του γραφείου του Συνεχίζεται..
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ