2017-09-09 16:00:32
Φωτογραφία για Οι ναζιάρες / Οι ψωνισμένοι / Οι διαταραγμένοι.  5)
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στο ίντερνετ μπορείς να συναντήσεις κάθε τύπο ανθρώπου. Επίσης, είναι κοινό μυστικό, ότι η ανωνυμία βοηθάει να βγάλει ο άλλος όλα τα απωθημένα του και τα συμπλέγματά του...

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Οι ναζιάρες

Ααα! Επιτέλους! Η πιο γούτσου/γούτσου, άχου το! κατηγορία ενός φόρουμ! Οι ναζιάρες κοπελίτσες που δεν έχουν τι να γράψουν, οπότε γράφουν χαριτωμενιές!!! Υπάρχουν δύο κατηγορίες: οι ναζιάρες εκ πεποιθήσεως και οι ναζιάρες εκ γενετής!!! Οι εκ πεποιθήσεως χρησιμοποιούν το νάζι για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Όλα τα αρσενικά πέφτουν στα πόδια τους πρόθυμα να απαντήσουν στην απορία τους, να δώσουν λύσεις, να προτείνουν γνωστούς, μέσα, προσφορές κτλ.

Οι εκ γενετής ναζιάρες, έχουν το νάζι στα γονίδιά τους. Συνήθως ανοίγουν θέματα με τίτλους όπως: "Αχ! Τι γλυκούλι!", "Το λατρεύωωωω..." κτλ, στα οποία παραθέτουν άπειρα λινκ που οδηγούν σε site με χαριτωμένα γατάκια, γλυκούλικα κουταβάκια και άλλα εμετικά που προκαλούν υπέρταση στον μέσο Έλληνα άντρα..
. Τα άβαταρ τους (οι εικόνες μέλους, τέλος πάντων, για να καταλαβαίνουν όλοι), μοιάζουν με κατάλοιπα από την εποχή των stickers "Αγάπη είναι...", ενώ συνοδεύονται από ροζ, κόκκινα, κίτρινα κορδελάκια και, γενικά, θυμίζουν μία πανδαισία βαρβιτουρικών... Οι ναζιάρες συμμετέχουν σε διάφορα θέματα, κυρίως με υποκοριστικά. Μικρούλι, γλυκούλι, χαζούλι και διάφορα άλλα "ούλια", στο σημείο να νομίζεις ότι συνομιλείς με το θηλυκό alter ego του Γιώργου Αυτιά... Τουλάχιστον, προσφέρουν λίγη χαριτωμένη ανάπαυλα στη σκληρή καθημερινότητα του ίντερνετ, μέχρι να τις στραγγαλίσει κάποιος απηυδισμένος από το κοντινό συγγενικό τους περιβάλλον!

Οι ψωνισμένοι.

Οι ψωνισμένοι έχουν συνήθως μεγάλη φαντασία. Πρώτον, γιατί φαντάζονται ότι κάποιοι είναι και δεύτερον επειδή φαντάζονται ότι τους ξέρουν όλοι οι άλλοι!!! Τα αξιοζήλευτα επιτεύγματά τους περιλαμβάνουν 1-2 καλλιτεχνικές δημιουργίες που αναρτήθηκαν σε κάποιο site (από τους ίδιους), έναν έπαινο σε διαγωνισμό σκίτσου στις Κουκουβάουνες και χιλιάδες σχέδια και ιδέες, που απλώς παραμένουν σχέδια και ιδέες! Το ρητό "δείξε μου ποιος είσαι από τα έργα σου" δεν ισχύει στη δική τους περίπτωση, διότι τότε θα ήταν απλώς οι Αόρατοι Άνθρωποι... Έτσι, το έχουν μετατρέψει σε "δείξε μου ποιος είσαι από τα λόγια σου"!

Συμμετέχουν σε συζητήσεις με το ύφος και το τουπέ του Ιωάννη Μελισσανίδη (όταν πήρε το χρυσό, όχι όταν τον έφαγε η μαρμάγκα!) και με την πεποίθηση ότι όλοι πρέπει να τους χρωστάνε χάρη που μιλούν με κοινούς θνητούς. Όταν κάποιος άσημος τολμήσει να τους την πει, τον κατακεραυνώνουν με τις δυναμικές ατάκες: "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ και τι έχω κάνει στη ζωή μου; Ξέρεις με ποιους έχω συνεργαστεί;" Συνήθως και λογικό! ο άλλος δεν ξέρει, οπότε έχουν το ελεύθερο να συνεχίσουν λίγο ακόμα το σώου. Όταν τους πάρουν όλοι χαμπάρι και αρχίσουν να γελάνε μαζί τους, αποχωρούν από το φόρουμ (αν και συνήθως τους διαγράφουν!) με βαρύγδουπες δηλώσεις, όπως: "Είστε όλοι άσχετοι, θα το πω στους καταξιωμένους φίλους μου (imaginary friends!) και θα γελάνε όλοι μαζί σας!" Μετά μπαίνουν στο ίδιο φόρουμ με άλλο όνομα και λίγο πιο χαμηλό προφίλ!!!!

 

Οι διαταραγμένοι

 

Ναι, είναι πολλοί. Θα μου πείτε, και όλοι οι άλλοι που περιέγραψα, μία διαταραχή την έχουν!!! Σαφώς, αλλά υπάρχει και η κατηγορία των πραγματικά διαταραγμένων, που μπαίνουν σε ένα φόρουμ, μόνο για να βρίσουν ή να κοροϊδέψουν ανώνυμα! Είναι η κατηγορία των ανθρώπων που η προσωπική τους ζωή συναγωνίζεται σε ενδιαφέρον και δυναμικότητα την προσωπική ζώη ενός τυφλού κοάλα πάνω σε ευκάλυπτο και η δική τους χάνει κιόλας!!!

Δεν έχουν τι να κάνουν, οπότε ασχολούνται με τηλεφωνικές φάρσες (οι οποίες, μετά την υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων, είναι επικίνδυνες), και με μπούγιο σε διάφορα φόρα στο ίντερνετ. Μπαίνουν με κάποιο κραυγαλέο nickname, όπως "destroyer", ενδεικτικό της διάθεσής τους, και αρχίζουν στο εντελώς άσχετο και ξεκάρφωτο να βρίζουν και να ειρωνεύονται τα μέλη!!! Μπαίνουν σε κάποιο θέμα με μεγάλη κίνηση, για να έχουν και αναγνωστικό κοινό και ξεκινούν το θεάρεστο έργο τους! Βέβαια, συνήθως τα μέλη του φόρουμ δεν πολυψαρώνουν... Ειδικά αν εμπλέκονται χαβαλετζήδες και πικρόχολοι (βλ. πρώτο μέρος), τότε γίνεται γλέντι τρικούβερτο! Δυστυχώς, η πλάκα τελειώνει όταν κάποιος κακός admin διαγράψει τον διαταραγμένο ταραξία... Αν πρόκειται για σκληροπυρηνικό διαταραγμένο, θα ξαναμπεί με άλλο nickname να συνεχίσει την καζούρα (κάτι σαν τον απέθαντο Τζέισον, που όλο τον σκοτώνουν κι όλο βγάζει σήκουελ!) Αν δεν είναι σκληροπυρηνικός, τότε θα βρει κάποιο άλλο χόμπυ να περάσει τη μίζερη ζωή του, όπως ξεφούσκωμα ελαστικών κ.α.

Συνεχίζεται..
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ