2017-09-10 20:00:25
Φωτογραφία για Ο Μαρίνος αρχίζει να τραβάει αυτάκια στον Παναθηναϊκό
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μεταξύ άλλων έχει αναλάβει και ρόλο…παιδαγωγού στους «πράσινους». Κάτι που επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Ζέκα, τον οποίο κατάφερε να του κόψει εκείνη την συνήθεια να ορμάει στους διαιτητές και να….τσακώνεται μαζί τους μαζεύοντας κάρτες. Ο Ζέκα έγινε…άλλος άνθρωπος επί των ημερών του Ουζουνίδη στον πάγκο του «τριφυλλιού». Εσχάτως, η εκπαίδευση του Τσάβες στο θαλάσσιο σκι δεν άρεσε στον κόουτς, ο οποίος ετοιμάζεται να σηκώσει μανίκια και να μιλήσει ιδιαιτέρως στον Αργεντινό επιθετικό, αν δεν το έχει ήδη κάνει κιόλας.

Ο Τσάβες ήρθε στον Παναθηναϊκό για να παίξει μπάλα πρώτα και πάνω απ΄όλα και όχι για να δείχνει μέσα από την σελίδα του στο Instagram την εκπαίδευσή του στο θαλάσσιο σκι που συν τοις άλλοις εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμού. Ο Ουζουνίδης θα επιχειρήσει να περάσει στον παίκτη το μήνυμα πως θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεχτικός στην συμπεριφορά του και στις δραστηριότητές του εκτός συνόρων και συγχρόνως, να του θυμίσει πόσο πολύ ποντάρει πάνω του ο Παναθηναϊκός ξοδεύοντας ουκ ολίγα χρήματα για την απόκτησή του
. Κι αν θέλετε, να του τραβήξει και το αυτάκι. Όχι μόνο στον Τσάβες, αλλά και σε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι εκθέτουν τον εαυτό τους σε κινδύνους τραυματισμού, όπως συνέβη στην περίπτωση του Αργεντινού ή κάνουν δημόσιες αναφορές σε τραγουδιστές όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Διότι συνέβη κι αυτό στην περίπτωση του new entry Αντονί Μουνιέ που προτού καλά, καλά έρθει στην Αθήνα έμαθε για τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή. Συμβαίνουν κι αυτά.

Πηγή: marca-SL.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ