2017-09-13 00:27:00
Φωτογραφία για Πέρασαν με Άριστα!
Του Ηλία Προύφα

Εξετάσεις σε όλα έδωσαν και πέρασαν με άριστα ο Διευθυντής, τα στελέχη και οι οπλίτες της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

Ο όγκος των ''χακί'' επισκεπτών στην πόλη λόγω της 82ης ΔΕΘ αρκετά μεγάλος, οι οποίοι σιτίζονται μεσημέρι και βράδυ στη Στρατιωτική Λέσχη.

Τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια και κανείς δε μένει παραπονούμενος. Η ευγένεια του προσωπικού, η ποιότητα και ποσότητα του φαγητού, έχουν κερδίσει τους δικαιούχους επισκέπτες και μόνιμους θαμώνες.

Αν και μόλις 40 ημέρες στη Διοίκηση της ΛΑΦΘ ο Λοχαγός Διευθυντής του Μηχανικού Πέτσας Κωνσταντίνος, ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή λειτουργίας του προκατόχου του επίσης Μηχανικάριου Ταγματάρχη Κωστελίδη Γιώργου, διατηρεί τη ΛΑΦΘ στην εντέλεια.

Σ' αυτό συμφώνησε και ο πρώην Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ γνωστός σε όλους μας Αντγος ε.α Νικόλαος Ταμουρίδης, τον οποίο συναντήσαμε στη Λέσχη και φωτογραφίσαμε με τα στελέχη.

Δεν είναι τυχαίο που στην συνάντηση Διευθυντών στρατιωτικών λεσχών του ΣΞ από όλη την Ελλάδα η ΛΑΦΘ Θεσσαλονίκης έλαβε την πρώτη θέση, με δεύτερη του Κιλκίς, σύμφωνα με τη δημόσια ομολογία του Δκτη της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ''ΠΟΝΤΟΣ'' Ταξίαρχου Πάρι Καπραβέλου.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά της ΛΑΦΘ, για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ