2023-09-16 08:00:09
Φωτογραφία για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Πέρασαν τρία χρόνια, ξαναμπαίνω στη ρουτίνα που θέλει γερό στομάχι»

Για την τηλεοπτική της επάνοδο προετοιμάζεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτό το διάστημα καθώς θα βρεθεί στο πλευρό του Κώστα Τσουρού και στη νέα εκπομπή του MEGA με τίτλο «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, μάλιστα, η γοητευτική αθλητικογράφος θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media ορισμένες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tiktok, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Έχω να πάω στο κανάλι και έχω να το πω αυτό κοντά τρία χρόνια. Να πω ότι πάω στο κανάλι και θέλω να σας μιλήσω λίγο για το ξεκίνημα μου ξανά στην τηλεόραση, σε εκπομπή, μετά από τρία χρόνια! Πέρασαν τρία χρόνια! Ωραία χρόνια, βέβαια, να πω την αλήθεια, ήταν αυτά. Γιατί ξεκουράστηκα, ανανεώθηκα, έβαλα τα πράγματα σε μια σειρά στη ζωή μου και πέρασα πάρα πολύ ωραία».

«Τώρα ήρθε η ώρα να μπω ξανά σε αυτή τη ρουτίνα που λέγεται τηλεόραση, τρέξιμο, άγχος και όλο αυτό θέλει γερό στομάχι. Θέλει γερό στομάχι για να μπορέσεις να επιβιώσεις σε αυτό τον χώρο που λέγεται τηλεόραση γιατί δεν είναι πάντα όλα τόσο ωραία και ρόδινα, έτσι όπως κάποιοι μπορεί να τα παρουσιάζουν.

«Η αλήθεια είναι πως η απόφαση μου να ξαναμπώ σε αυτό τον χορό που λέγεται εκπομπή, τηλεόραση και τα λοιπά, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι θα είμαι με ανθρώπους τους οποίους εκτιμώ και σέβομαι. Οπότε είπα το «ναι» σχεδόν κατευθείαν» συμπλήρωσε ακόμα, μεταξύ άλλων, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την τηλεοπτική της επιστροφή.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ