2017-09-13 01:00:15
Φωτογραφία για Εκρηκτικό το κλίμα στη Μπάγερν με τον Αντσελότι
H Μπάγερν έχασε από τη Χοφενχάιμ, είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας στη Μπούντεσλιγκα, οι φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για προσύμφωνο το οποίο έχει υπογράψει ο Κάρλο Αντσελότι με ομάδα της Κίνας για να συνεχίσει εκεί από τον Ιανουάριο του 2018 και προφανώς όλα αυτά κάνουν το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά κυρίως εκτός αυτών, σχεδόν... εκρηκτικό. Όταν συμφώνησε με τους Βαυαρούς για να αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της ομάδας, ίσως ο Αντσελότι να πίστευε ότι η δουλειά στη Μπάγερν να είναι εύκολη: πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα άνετα και ό,τι κάνουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάπως έτσι κύλησε η πρώτη σεζόν, αλλά η δεύτερη δεν αρχίζει με καλούς οιωνούς. Η γκέλα ήταν θέμα χρόνου και όταν αυτή συνέβη, ο Ιταλός τεχνικός ήταν ο πρώτος, αν όχι ο μοναδικός, που βρέθηκε στο στόχαστρο ως υπεύθυνος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον γερμανικό Τύπο, ο Ιταλός προπονητής δεν έχει καμία επικοινωνία με τους παίκτες του
. Δημοσίευμα της «Bild», μάλιστα, τονίζει ότι ο Αντσελότι έχει φτιάξει... κλίκα με κάποιους «αγαπημένους» παίκτες του και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει επαφή με τους υπόλοιπους. Τον κατηγορούν, επίσης, ότι πια είναι πολύ χαλαρός ο ίδιος στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να μην τον παίρνουν πια στα σοβαρά.  Πρόβλημα υπάρχει στη Μπάγερν και με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός, μιλώντας στο περιοδικό «Spiegel» προ ημερών, επέκρινε την πολιτική του συλλόγου στο θέμα των μεταγραφών. «Η Μπάγερν πρέπει να επενδύει περισσότερα χρήματα στην απόκτηση ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης» είπε ο Λεβαντόφσκι και η απάντηση των Βαυαρών ήρθε δια στόματος Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε... «Είναι κρίμα, αν βλέπει τα πράγματα με αυτό τον τρόπο. Η πίστη στην ομάδα είναι μέρος του DNA της Μπάγερν και πολύ σημαντική για τους οπαδούς μας. Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε τη δική μας σοβαρή και πετυχημένη φιλοσοφία. Προσωπικά, εμμένω στην άποψη ότι τα ποσά που διακινούνται πρέπει να είναι χαμηλά και ελεγχόμενα. Προφανώς, ο Ρόμπερτ ενοχλήθηκε από τις μεταγραφές της Παρί. Λυπάμαι για όσα είπε. Οποίος κριτικάρει την ομάδα δημόσια θα έχει πρόβλημα μαζί μου. Το έχει κάνει ήδη μία φορά με τα όσα αναληθή είπε μετά το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, ότι οι συμπαίκτες του δεν τον βοήθησαν να βγει πρώτος σκόρερ. Δυστυχώς, ο μάνατζέρ του τον καθοδηγεί με λάθος τρόπο και του κάνει κακό» ήταν τα λόγια του διευθύνοντα συμβούλου του συλλόγου.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ