2017-09-14 16:33:15
Φωτογραφία για 7 πράγματα που κάθε γυναίκα πρέπει να λέει με σιγουριά
Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να τα κάνει δίχως δεύτερη σκέψη!  Μάθε ποιά είναι αυτά "Ευχαριστώ"

Μάθε να λες ευχαριστώ ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις. Πες για παράδειγμα πως κάποιος σου προσφέρει απλόχερα μια φιλοφρόνηση. Ακόμη κι αν θεωρείς πως δε μιλάει ειλικρινά, ευχαρίστησε για τα καλά λόγια.

Η ευγνωμοσύνη είναι απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας και τροφή για το μυαλό και το πνεύμα μας. Τα οφέλη της και οι θεραπευτικές της ιδιότητες για την ψυχή ήταν γνωστά απ΄ αρχαιοτάτων χρόνων. Φιλόσοφοι όπως ο Αριστοτέλης δεν ξεχνούν να την εγκωμιάζουν στα έργα τους ενώ ακόμη και σήμερα πρόσφατες επιστημονικές μελέτες και έρευνες πιστοποιούν τα οφέλη και τις θετικές της επιδράσεις στην ψυχή.

"Όχι"

Μην αισθάνεσαι ποτέ άσχημα όταν αναγκάζεσαι ν΄απορρίψεις έναν άνδρα ή ν΄αρνηθείς χάρη σε φίλο. Δε μπορούμε να λέμε πάντα ΝΑΙ.


Αν η λέξη όχι δεν υπάρχει μέσα στο λεξιλόγιό σου με αποτέλεσμα να αναλαμβάνεις ευθύνες ακόμη και αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτές, έφτασε η ώρα να μάθεις να αρνείσαι. Διάβασε πως θα το κάνεις ακολουθώντας μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να  βάλεις στην καθημερινότητά σου το ΟΧΙ...

"Νιώθω και είμαι όμορφη"

Δεν είναι έγκλημα να έχει αυτοπεποίθηση, ίσα-ίσα που επιβάλλεται. Είναι απόλυτα υγιές να σου αρέσει ο εαυτός σου στον καθρέπτη. Εάν αισθάνεσαι όμορφη, δείχνεις όμορφη να το θυμάσαι.

"Δεν είμαι ευτυχισμένη"

Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά σου αξίζει να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη. Αν για παράδειγμα ο αγαπημένος σου σε υποτιμά ή σου φέρεται άσχημα, αυτό δε σου αξίζει.

Είναι αυτό που απεγνωσμένα ψάχνουμε, αυτό που πασχίζουμε να κατακτήσουμε κι ελπίζουμε να κρατήσουμε για πάντα. Τι εστί όμως ευτυχία και πώς μπορούμε να την κερδίσουμε; Μήπως ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς σε όσα πραγματικά αξίζουν;

"Εγώ το έκανα! Δέχομαι το ΜΠΡΑΒΟ"

Όταν εσύ φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για κάτι - κακό αλλά και καλό - μάθε να δέχεσαι τις επιπτώσεις αλλά και την επιβράβευση! Δεν είναι μόνο το λάθος ατομική υπόθεση αλλά και η επιτυχία.

Ποια είναι άραγε η συνταγή της επιτυχίας; Υπάρχουν μυστικά ή όλα είναι ζήτημα τύχης;  Επτά πετυχημένες γυναίκες μας μιλούν για την επαγγελματική τους πορεία, τα εμπόδια που συνάντησαν στο δρόμο τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα ξεπέρασαν. Κάθε μια ξεχωρίζει από ένα μικρό «μυστικό» που την οδήγησε στην κορυφή και μας το αποκαλύπτει!

Χρειάζομαι βοήθεια

Δεν είναι παιδαριώδες, ούτε σε υποτιμά το να ζητήσεις βοήθεια. Χρειάζεται θάρρος αλλά και αυτογνωσία για να φτάσεις στο σημείο να παραδεχτείς πως δε θα τα καταφέρεις μόνη σου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ