2024-03-14 17:34:52
Φωτογραφία για Τέμπη: «Καταθέτουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου», λέει ο δικηγόρος του μοναδικού επιζώντα
Νέα μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσει ο δικηγόρος του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού του δυστυχήματος στα Τέμπη

tanea.gr

Νέα μηνυτήρια αναφορά αναμένεται να καταθέσει σήμερα στον εφέτη ανακριτή Λάρισας, ο δικηγόρος του Γεράσιμου Γεωργιάδη, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού της αμαξοστοιχίας στην «έχασαν» τη ζωή τους 57 άνθρωποι μετά τη σύγκρουση στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Λουκάς Αποστολίδης θα καταθέσει νέα μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για τον Γεράσιμο Γεωργιάδη, που δίνει «μάχη» για τη ζωή του στη Βοστώνη και συγκεκριμένα για τη διερεύνηση πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα, όπως γνωστοποίησε μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

«Οι γονείς δεν δέχονται ότι φταίνε μόνο ο σταθμάρχης και οι δύο οδηγοί»

Μιλώντας στον ANT1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο δικηγόρος της οικογένειας του Γεράσιμου Γεωργιάδη ανέφερε ότι «Οι υπεύθυνοι λειτουργίας σιδηροδρόμου και η εταιρεία έχουν ποινικές ευθύνες».

Ακόμη, επεσήμανε «Οι γονείς δεν δέχονται ότι φταίνε μόνο ο σταθμάρχης και οι δύο οδηγοί. Το μόνο που ζητούν οι γονείς και η γιαγιά του Γεράσιμου, είναι να προσευχηθούν για να μείνει στη ζωή».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι θα καταθέσει υπόμνημα προκειμένου να συσχετιστούν οι ποινικές δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί, τόσο από την πλευρά της ευρωπαϊκής εισαγγελίας, όσο και από την πλευρά του εφέτη ανακριτή.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ