2017-09-15 22:15:23
Φωτογραφία για ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την... τρομοκρατική επίθεση σε σταθμό του μετρό του Λονδίνου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 29 άνθρωποι

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει οι βρετανικές Aρχές σήμερα μετά την έκρηξη ενός αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε σταθμό του μετρό του Λονδίνου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 29 άνθρωποι, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό.

«Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη» για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών της επίθεσης, την οποία η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει «τρομοκρατική», δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο LBC ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

Η αστυνομία, από την πλευρά της, διευκρίνισε σε ένα δελτίο τύπου ότι η αντιτρομοκρατική μονάδα διεξάγει «ταχείες έρευνες για να ταυτοποιήσει τους υπεύθυνους», προσθέτοντας ωστόσο ότι προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε «καμία σύλληψη».

Στον απολογισμό που επικαιροποίησαν, οι υπηρεσίες υγείας κάνουν λόγο για 29 τραυματίες, κανέναν σε σοβαρή κατάσταση, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, οι περισσότεροι έχοντας υποστεί εγκαύματα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ