2017-09-16 00:48:08
Φωτογραφία για Οι αυξημένες ανάγκες του παιδικού οργανισμού
Οι βιταμίνες για παιδιά είναι συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής που παράγουν οι εταιρείες. Λόγω της συνεχιζόμενης ανάπτυξης τους, τα άτομα που δεν έχουν ακόμη ενηλικιωθεί, παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες σε συγκεκριμένα θρεπτικά στοιχεία, αλλά και άλλες ουσίες. Επιπλέον, ο οργανισμός τους είναι πιο ευάλωτος.

Ο σκοπός αυτών των σκευασμάτων είναι να προσφέρουν στις μικρές ηλικίες, όλες τις ουσίες και τα απαραίτητα συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός τους. Τα παιδιά χρειάζονται κατάλληλη διατροφή, προκειμένου να έχουν σωστή και υγιή ανάπτυξη. Όμως, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, στέκεται ως εμπόδιο σε μια τέτοια πρακτική. Οι πιο σημαντικές βιταμίνες που χρειάζεται ένα ανήλικο παιδί είναι οι βιταμίνες A, D, B1, B2, B6 και C.

Στην εποχή που ζούμε τα συμπληρώματα διατροφής είναι ακόμα πιο ενισχυμένα, αφού περιέχουν και άλλα ευεργετικά συστατικά όπως η γύρη, η πρόπολη, η ασερόλα, ο βασιλικός πολτός, και πλήθος μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Χάρη σε αυτές τις εξελιγμένες φόρμουλες μπορούν να τονώσουν τον παιδικό οργανισμό, να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να προσφέρουν ενέργεια και ζωντάνια.


Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες τέτοιων προϊόντων, ανάλογα με τη σύνθεσή τους και το τι προσφέρουν. Άλλες βοηθούν στην ενίσχυση της μνήμης και στη βελτίωση της διάθεσης, ενώ άλλες αναπληρώνουν τη χαμένη ενέργεια και προσφέρουν ευεξία και καλή διάθεση. Εκτός από ταμπλέτες και χάπια, οι παιδικές βιταμίνες κυκλοφορούν σε μορφή σιροπιού, σε καραμέλες, σε τσίχλες, σε ζελεδάκια, σε μασώμενες ταμπλέτες, ακόμα και γλειφιτζούρια με γεύσεις φρούτων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ