2017-09-19 09:30:34
Φωτογραφία για Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ»
Η ισχύς εν τη ενώσει στην Κηφισιά, στον αγώνα Under Armour Run Kifisia Challenge...αφού μεταξύ των εκατοντάδων δρομέων που βρέθηκαν εκεί το πρωί της Κυριακής, το παρών έδωσαν και αθλητές της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι ήταν στο πλευρό του συλλόγου "Άγγιγμα Ζωής", ένας σύλλογος, ο οποίος παρέχει δωρεάν Ιατρική, Ψυχολογική & Κοινωνική υποστήριξη σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών. 

Οι Αστυνομικοί-αθλητές μοίρασαν φυλλάδια μαζί με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Χριστίνα Νομικού και άλλους εθελοντές και ενημέρωναν τον κόσμο για την αξία της πρόληψης, ενώ έτρεξαν συμβολικά μαζί με τα παιδιά, στον αγώνα των 1000μ. Την ομάδα της Αστυνομίας πάντως εκπροσώπησε επάξια ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας Μάκης Κολέθρας, ο οποίος τερμάτισε 2ος στην γενική κατάταξη, στα 5.000μ.

Οι αθλητές –αστυνομικοί που έδωσαν τον παρών στην εκδήλωση ήταν :

Ηρακλής Δεσκουλίδης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Μάκης Κολέθρας, Γιώργος Ήλτσιος, Δημήτρης Κρητικός, Γιώργος Δερμεντζής, Δημήτρης Ραχούτης, Κώστας Σφυρόπουλος, Θανάσης Χατζόπουλος, Χρήστος Βαξεβάνης, Κώστας Γκαρίπης, Κώστας Κλώτσας, Μάριος Ευαγγέλου, Χάρης Λεσπουρίδης, Χρήστος Σαλτσίδης, Ανδριάννα Φέρρα, Κώστας Αναστασιάδης.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ