2017-09-19 10:56:10
Φωτογραφία για Άγρια κόντρα Αδωνι-Καμμένου στη Βουλή
Δελτίο τύπου Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, κάλεσε τον ΥΕΘΑ να δώσει εξηγήσεις με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στο οποίο εμφανίζεται να κάνει αγορές σε γνωστό πολυκατάστημα του Λονδίνου και να μετακινείται με πολυτελές αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε:

«Αν επί εποχής Σαμαρά-Βενιζέλου, κύριε Υπουργέ, οι δημοσιογράφοι εντόπιζαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο - που τον βρίζατε όλη η αντιπολίτευση για μια κυβερνητική BMW που είχε- να ψωνίζει στο Λονδίνο από τα “Selfridges” με Jaquar, την ώρα που η Νότια Αττική καταστρεφόταν από την πετρελαιοκηλίδα, την οποία η Κυβέρνησή σας άφησε να ξεφύγει, θα είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο. Βρίζατε τον κ. Βενιζέλο για την BMW,  αλλά η Jaquar σας αρέσει. Δεν ξέραμε ότι είχατε διαφωνία στη μάρκα!».


Αναφορικά με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε:

«Είπατε στη Βουλή, τον Δεκέμβριο του 2016, ότι είναι τόσο μεγαλεπήβολα και εύστοχα τα σχέδια σας για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που υπολογίζεται ότι μέσα στο 2017 θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο 300 εκατομμύρια ευρώ και θα σταθεροποιηθούν τα έσοδα του κράτους, για τα επόμενα χρόνια, σε 400 - 500 εκατομμύρια ευρώ. Είμαστε στο τέλος Σεπτεμβρίου του 2017 και έχετε εισπράξει 600.000 ευρώ από τα 300 εκατομμύρια ευρώ που είχατε υποσχεθεί. Πότε θα έρθουν τα υπόλοιπα;

Δεύτερον, τι γίνεται με την ΕΛΒΟ και τον εν εξελίξει διαγωνισμό και την εταιρεία “Paramount” που τόσο είχατε διαφημίσει και που τελικά εξαφανίστηκε από την αγορά της ΕΛΒΟ; Είστε πάρα πολύ ωραίος στα λόγια, όχι όμως στο να γεμίζετε το ταμείο με κρατικά χρήματα.

Τρίτον, μας είπατε τον Ιούνιο ότι υπογράφετε συμφωνία για να πουλήσετε πυρομαχικά στη Σαουδική Αραβία και ότι θα εισπράξετε 66 εκατομμύρια ευρώ. Τι έγινε και με αυτήν την ιστορία; Ισχύουν η πώληση των πυρομαχικών και τα 66 εκατομμύρια ευρώ;». 
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ