2017-09-20 19:47:58
Φωτογραφία για Ο χλιδάτος γάμος του Μr Survivor: Οι πλούσιοι καλεσμένοι, το ξέφρενο πάρτι και το 2ήμερο γλέντι
Στιγμές απόλυτης χλιδής έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στο γάμο ​του Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστού στην Ελλάδα και ως Mr. Survivor και της αγαπημένης του Σεϊμά.

Σ’ ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Σεν Τροπεζ, με υπέρλαμπρες εμφανίσεις και η «σαμπάνια» να ρέει άφθονα, ο Τούρκος παραγωγός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την γυναίκα που ερωτεύτηκε και αφοσιώθηκε όσο καμία.

Οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και τρελά ερ ωτευμένοι και φρόντισαν να το γιορτάσουν παρέα με συγγενείς, καλούς φίλους και συναδέλφους.

Τη Δευτέρα το βράδυ σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε ο γάμος και επανέλαβε χθες συμβολικά την τελετή σε μία δεξίωση όπου ήταν καλεσμένοι περίπου 250 συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Η λίστα των καλεσμένων ήταν πολύ αυστηρή και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στον Τύπο ήταν πλήρως ελεγμένες.

Η νύφη κέρδισε τις εντυπώσεις με τα εντυπωσιακά νυφικά της. Η Σειμά τα είχε οργανώσει όλα υπέροχα, όπως φυσικά και τις εμφανίσεις της.


Την Δευτέρα το βράδυ που έγινε ο γάμος σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο φόρεσε ένα «ιδιαίτερο» νυφικό! Όπως γράφει η Χουριέτ, το φόρεμα της Σεϊμα ήταν μάρκας Zimmermann και κόστισε 1.000 δολάρια.

Στο χθεσινή δεξίωση επέλεξε αρχικά να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό αρκετά μακρύ, με διαφάνεια στους ώμους.

Κατά την διάρκεια της δεξίωσης ​έβαλε το πιο εντυπωσιακό νυφικό με στενή γραμμή που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, που πάνω του είχε πολλά στρας.

Στις ευτυχισμένες αυτές στιγμές του διάσημου ζευγαριού από την Τουρκία, παρόντες ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα.

Παραμυθένιο love story

Το παραμυθένιο love story δεν θυμίζει ούτε τις προηγούμενες σχέσεις , αλλά ούτε και τους γάμους του παραγωγού οι οποίοι είχαν άδοξο τέλος. Ένα κορίτσι 20 ετών κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και να ανατρέψει όλα όσα πίστευε μέχρι τότε. Η γεννημένη στις 2 Ιουλίου του 1990 απόφοιτη Σχεδίου Μόδας και πανέμορφη Σεϊμά δεν είχε βάλει στόχο της να κατακτήσει τον Ατζούν. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν ο χώρος της μόδας, ο οποίος συνεχίζει να την ενδιαφέρει πολύ, εξ ου και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις. Έχοντας γίνει μοντέλο και εν συνεχεία παρουσιάστρια, η ψηλόλιγνη Τουρκάλα θα προσπαθήσει μέσω ενός επάθλου που θα κερδίσει σε τηλεπαιχνίδι να δώσει ώθηση στην καριέρα της και γι’ αυτό ασχολείται με την ενδυματολογία.

Όταν συναντήθηκε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, εργαζόταν backstage κι εκείνος ήταν παρουσιαστής. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και όσοι γνωρίζουν λένε ότι η φλόγα ανάμεσά τους παραμένει αναμμένη και από τις δύο πλευρές. Ο Ατζούν είναι σαν να βρήκε το λιμάνι του μετά από πολλές περιπλανήσεις. «Η Σεϊμά έχει απίστευτη επιρροή επάνω του. Τον λατρεύει, τον ακολουθεί παντού αλλά και εκείνος δεν της χαλάει χατίρι. Ακόμη και όταν έκανε το bachelor party της στη Μύκονο, την άφησε να διασκεδάσει με τις φίλες της και μετά πήρε το εντυπωσιακό πράσινο ταχύπλοό του και πήγε να τη βρει για να περάσουν μαζί κάποιες μέρες στη Μύκονο. Τη λατρεύει, είναι η γυναίκα της ζωής του», εξομολογείται άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Οι προηγούμενες σύζυγοί του, η Σεντά και η Ζεϊνέπ, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και πλέον η Σεϊμά εδώ και χρόνια είναι η βασίλισσα της καρδιάς του. Είναι σίγουρο, άλλωστε, ότι η γαμήλια τελετή θα έχει τη σφραγίδα της. Πολλοί λένε ότι ο λόγος που βρίσκεται στην Αμερική αυτή την περίοδο είναι αφενός για να κάνει αγορές και αφετέρου για να μπορέσει να κλείσει κάποια πρόσωπα που θα ήθελε στον γάμο της. Στα 27 της, άλλωστε, μπορεί ακόμη να ονειρεύεται τη ζωή σαν πάρτι. Και στο πλευρό του Ατζούν μπορεί όχι μόνο να το ονειρεύεται αλλά και να το πραγματοποιήσει.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ