2017-09-23 07:11:21
Φωτογραφία για Αφαιρέστε το μακιγιάζ σας φυσικά!
Σε μία από τις πιο κουραστικές ρουτίνες ομορφιάς μιας γυναίκας, ανήκει η αφαίρεση του μακιγιάζ. Μπορεί να το αφήνετε το μακιγιάζ καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο, είναι... σημαντικό να το αφαιρείτε πριν πάτε για ύπνο για να αποφευχθεί η βλάβη του δέρματός σας. Εάν το αγνοήσετε, οι πόροι σας θα φράξουν, και ο κίνδυνος για ακμή θα αυξηθεί και μπορεί να προκύψει μια ποικιλία δερματικών προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση. Καλό είναι να μάθετε μερικά εναλλακτικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για να αφαιρέσει οποιοδήποτε επιπλέον μακιγιάζ που παραμένει στο δέρμα. Η λιπαρή υφή και οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην εμβάθυνση των πόρων σας, αφήνοντας το δέρμα σας πιο απαλό και πιο υγιές.

Τρόπος:

Βυθίστε ένα κομμάτι βαμβάκι σε μια μικρή ποσότητα ελαιολάδου και σκουπίστε πάνω από τις περιοχές που έχετε το μακιγιάζ για να το αφαιρέσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει καλά το δέρμα σας και αφαιρέστε τυχόν υπερβολικό λάδι με ένα στεγνό πανί.

Αμυγδαλέλαιο

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο αμυγδαλέλαιο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των επιπτώσεων των επιθετικών χημικών προϊόντων και των περιβαλλοντικών τοξινών. Τα φυσικά του οφέλη θα αφαιρέσουν τυχόν ακαθαρσίες που υπάρχουν στους πόρους και θα μειώσουν τη φλεγμονή. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο ακμής.

Τρόπος:

Τρίψτε μια μικρή ποσότητα αμυγδαλέλαιο σε περιοχές με μακιγιάζ χρησιμοποιώντας ένα καθαρό κομμάτι βαμβακιού.

Λάδι καρύδας

Τα λιπαρά οξέα σε αυτό το λάδι, σε συνδυασμό με αντιβακτηριακές ενώσεις, τρέφουν βαθιά το δέρμα και απομακρύνουν τυχόν ακαθαρσίες. Η τακτική εφαρμογή βοηθά στην τόνωση του δέρματος και μειώνει τις αρνητικές επιδράσεις των ελεύθερων ριζών.

Τρόπος:

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να τρίψετε το λάδι καρύδας σε οποιαδήποτε περιοχή από την οποία θέλετε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ. Βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε ένα λεπτό στρώμα και αφαιρέστε το με ένα μαλακό πανί.

Λάδι αβοκάντο

Πλούσιο σε λιπαρά και αμινοξέα, το λάδι αβοκάντο είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για άτομα που τείνουν να έχουν ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα. Χάρη στις θρεπτικές του ιδιότητες, βελτιώνει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων σας και αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ. Εντωμεταξύ, βοηθά επίσης στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Τρόπος:

Τρίψτε λίγο λάδι αβοκάντο στις περιοχές με μακιγιάζ και σκουπίστε το με ένα μαλακό πανί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ